Bu acı nasıl geçer?

Konu sahibi son olarak 2627 gün önce görüldü
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa sevgilim oldu ondada tekmeyi yedik ama içimde ne kadar kin ve nefret olsada o kızın her zaman yanımda olmasını istiyorum onu unutamıyorum sırf emelleri için benimle sevgili oldu bende ona bağlandım tabi her sabah mesajlar atıyordum canlı yayınlar felanda açıyordum mutlu mesut geçiniyorduk sonra bişeyler değişmeye başladı foyası ortaya çıkmaya başlamıştı benim arkadaşımla o kızın kuzeni sevgiliydi ayrılmışlardı bu kızda benimle onları barıştırmak için çıkıyordu ilk buluşmamızda sabahın 9'uydu kız kuzenine gelmişti instagramdan konuştuk işte anlaştık ayarladık buluşmayı sabahın 9 unda acele acele evden çıktım gittim parka o anda zaten benden soğuduğunu anlamıştım yüzüme dahi bakmıyordu soru soruyordum ters ters cevaplar veriyordu ama ben ona hakkettiğinden çok daha fazla değer vermiştim.Bütün hayatımı bok etti önceden bıraktığım illete yeniden başladım uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum şuan bunu bile zor yazıyorum herşeyim değişti kendimi eve kapattım instagramına geçenlerde baktım ki ne göreyim ahmet adında birisiyle sevgili olmuş bana diyordu hep annemler felan görürse kızarlar işte fotoğraf atamam adını yazamam felan diyordu hikayelerime bi baktım o çocukla fotoğraflar çekinmiş instagrama koymuş ben şimdi ne yapayım? beni kendisine o kadar bağladıktan sonra koydu tekmeyi gitti hayatım b*ka dönüştü :(

Uykularharam

Kendini eve kapatman yanlış. Sanırım seni kıskandırmak için foto koymuştur , hayatıma devam ediyorum hesabı bunu yapar genelde karşı taraf. Sende aşağı kalma o kız artık gitti peşinden koşmanın hiç anlamı yok.

Biri gider biri gelir hikayeye göre yaşın genç geldi bana o yüzden bak dalgana kimyasala bulaşma fazla :)

güyaa 20 yaşımıza gelince ayrı eve çıkacaktık ama ne yapacaksın kader takmıyacağım kafama

Iki dakikada aşık olursan olucağı bu zahar.

kendine gel saçma sapan şeyler de düşünme, bol bol bira iç

forumlarda falan takıl bari kapatma kendini :)

y3p09M.jpg

Kizin instagram hesabini ver soveyim.

Morfine yönel.

Gerçekten de biri linki silmeli bence de. Ne olursa olsun yapılmaması gereken bir şey bu. Deli misiniz?

Nekadar basit imis hersey, degil mi? Bir sure sonra kendi hissetmis olduklarina tukureceksin.

Profiline baktım, yaş 18.. :) Deli bir yaş.. Kızacaksın belki ama o kadar küçüksün ki ilk aşk acını dünyanın sonu gibi görmen normal, ama devedeki pire kadar bile değil emin ol.. Daha neler neler yaşayacak, kimlerle tanışacaksın.. Günü gelecek "ne apaçiymişim, nelere takılmışım" diyecek, güleceksin.. Ben 18 yaşımdaki aşk acım için şuan "ne kezbanmışım yaa" diye gülüp geçiyorum, o zamanlar ben de ölüyorum sanmıştım.. Bu güzelim yaşını, seni hiç umursamayan saçmasapan insanlar için harcamamalısın.. Hangi illete yeniden başladın bilmem ama her neye başladıysan onu geri bırak küçük adam !.. Çözüm değil, çözmüyor hiçbir şeyi.. Mevcut psikolojide saçmasapan hareket edip ilerde pişmanlık duyacağın şeyler yapma.. Zor olacak ama arkanı dön, yoluna devam et.. Yaşadıklarını unutma ama arkanda bırak, unutma ki tekrar aynı yerden vuramasınlar seni.. ;)

İlk defa aşık olduğundandır. İlk aşklar mutlu bitmediği takdirde her zaman kötü izler bırakır. O yüzden çok fazla takma ki yaşının genç olduğunu düşünerek söylüyorum önüne daha nice aşklar çıkacaktır. Evli olup da ayrılsan dünyayı yıkar intihar edersin o zaman. O yüzden her şeyin erken olması iyi olmuş ki ilerde anlarsın :)

Geri