Bozulan Aile Yapısı

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
Masterchef ler survivor lar gelin kaynana programları evlendirme programları Müge anlı gibi insanların özel hayatlarından prim yapan her türlü pisliği TV karşısındaki büyük küçük bütün herkesin gözüne sokan insanlar olduğu sürece ne aile yapısı kalır ne birşey

masterchef'in nesi var???

Aile yapısının bozulduğu falan yok bebikler. Değişiyoruz. Kadınlar ev hanımlığından bir nebze çıkabilirse, çıkıp iş hayatına atılıyor. Memnun değilse boşanmak istiyor, dayak yemek istemiyor. Hiçbir şey bile yoksa adamdan soğuyorsa, istemiyorsa ayrılıyor. Kız kısmı dediğin 25inde evlenir yoksa evde kalır kafasından uzaklaşıyoruz artık. Aynı şekilde erkeklerin de fikirleri değişiyor. Annem bazen anlatıyor, ''nasıl boşanmadın kız iyi dayanmışsın bu baba akrabalarına'' diyorum. Şimdi olsa durmam diyor mesela. Çünkü değişiyoruz. Eh artık anne babalar-eskisine göre daha geniş bir kesimde- gelinlikle gittin kefeninle dönersin demiyor. Bunlar da shi'nin dediği gibi boşanma sayılarını artırıyor.
Şiddet, taciz, cinayet gibi olaylarda ise bunlar hep vardı. Elbette artış çok fazla. Ama artık sosyal medyanın da hayatımızın odağına oturması ile birlikte daha çok bilgi sahibi oluyoruz. Bunları da engellemenin yolu bence tv programlarını kaldırmak, ne idam getirmek, ne de sosyal medyada erişim yasağı getirmek. Sen çocuğunu ahlaklı vicdanlı yetiştirmedikten sonra müge anlıyı kaldırsan ne olur kaldırmasan ne olur.(Müge'siz sabahlarım çok zor olur bebişler..) Elbette özendiriciliği vardır. Ancak bunlar çocuk yetiştirme şeklinden çok sonra geliyor diye düşünüyorum. Ayyyy ne çok yazdım. Yeter.

konuyu baltalamaya gelmiştim ama bizim kızçeler o kadar güzel şeyler yazmışlar ki kalbimi bırakıp gidiyorum..

Nasıl bozuyor? Anlat aydınlanalım reyis.
Sözleşmenin getirdiği 6284 Sayılı Kanun'da muallaklıkta olan bir şiddet tanımı var. Şiddet görme ihtimalini hissettiren her şey fiziksel şiddet ile eşdeğer tutuluyor. Bu da şiddet görülmediği takdirde şiddet uygulandığı söylenerek yetkililerle irtibata geçip baba, eş, abiyi polis eşliğinde evinden aldırtabiliyor. Bu da her hangi bir fiziksel şiddetin veya tehdidin söz konusu olmadığı durumlarda, aile arasındaki en küçük anlaşmazlık adli bir vakaya dönüştürülüyor. Devlet direkt mahrem alana girerek evin erkeğini suçlu buluyor. Bunun da pek sağlıklı sonuçlar doğurmadığı medya yansıyan haberlerden görülüyor.

Modern dünyanın toplumsal cinsiyet projesi 'cinsiyetsizleştirmek' temelleri üzerinde kuruluyor. Cinsiyetsizlik dayatması yapan LGBT lobileri, her geçen gün 'ideolojik çete' haline dönüşüyor. Sosyal hayatta kadın ve erkek arasında farklılıkların olmadığını savunan bu görüş, bireylere özgü rol ve vazifeleri reddediyor. Bu projenin temel hedefinde ise çocuklar var.

Sözleşmenin getirdiği 6284 Sayılı Kanun'da muallaklıkta olan bir şiddet tanımı var. Şiddet görme ihtimalini hissettiren her şey fiziksel şiddet ile eşdeğer tutuluyor. Bu da şiddet görülmediği takdirde şiddet uygulandığı söylenerek yetkililerle irtibata geçip baba, eş, abiyi polis eşliğinde evinden aldırtabiliyor. Bu da her hangi bir fiziksel şiddetin veya tehdidin söz konusu olmadığı durumlarda, aile arasındaki en küçük anlaşmazlık adli bir vakaya dönüştürülüyor. Devlet direkt mahrem alana girerek evin erkeğini suçlu buluyor. Bunun da pek sağlıklı sonuçlar doğurmadığı medya yansıyan haberlerden görülüyor.

Modern dünyanın toplumsal cinsiyet projesi 'cinsiyetsizleştirmek' temelleri üzerinde kuruluyor. Cinsiyetsizlik dayatması yapan LGBT lobileri, her geçen gün 'ideolojik çete' haline dönüşüyor. Sosyal hayatta kadın ve erkek arasında farklılıkların olmadığını savunan bu görüş, bireylere özgü rol ve vazifeleri reddediyor. Bu projenin temel hedefinde ise çocuklar var.

Reyis sözleşmede bu anlattıklarının hiçbiri yok ama yine de sen bilirsin. Sen de bu yazdıklarını yenişafak'tan almışsın zaten. O yüzden çok şey etmeye gerek yok.
:D

Hic bir sorun yokken, kim gider esini ihbar eder ya?

Ay yine sinirlerim ziplayacak. Homofobiklik tavan

Ay ben de diyorum, bunlari bu cocuk yazmis olamaz.p

Geri