Bozulan Aile Yapısı

Konu sahibi son olarak 1204 gün önce görüldü
jujudflgkdflgkdflkgjdflcvbkjsadjldflgj

şiddeti sadece 'fiziksel'' olarak nitelendirmek mi? uuuu tadından yenmez...

Pubg da adam düsüren kadin kocasini terk etti.

Ben de sana karı diyeyim o zaman, madem o kadar genişsin

Yok değilim o bana yazmasa benim ona yazacağım mı vardı, benim kadar kedi seven yoktur şu forumda

Sözleşmenin getirdiği 6284 Sayılı Kanun'da muallaklıkta olan bir şiddet tanımı var. Şiddet görme ihtimalini hissettiren her şey fiziksel şiddet ile eşdeğer tutuluyor. Bu da şiddet görülmediği takdirde şiddet uygulandığı söylenerek yetkililerle irtibata geçip baba, eş, abiyi polis eşliğinde evinden aldırtabiliyor. Bu da her hangi bir fiziksel şiddetin veya tehdidin söz konusu olmadığı durumlarda, aile arasındaki en küçük anlaşmazlık adli bir vakaya dönüştürülüyor. Devlet direkt mahrem alana girerek evin erkeğini suçlu buluyor. Bunun da pek sağlıklı sonuçlar doğurmadığı medya yansıyan haberlerden görülüyor.

Modern dünyanın toplumsal cinsiyet projesi 'cinsiyetsizleştirmek' temelleri üzerinde kuruluyor. Cinsiyetsizlik dayatması yapan LGBT lobileri, her geçen gün 'ideolojik çete' haline dönüşüyor. Sosyal hayatta kadın ve erkek arasında farklılıkların olmadığını savunan bu görüş, bireylere özgü rol ve vazifeleri reddediyor. Bu projenin temel hedefinde ise çocuklar var.

Kolluk kuvvetlerinde buna önleyici tedbir deniyor. Mesela tehdit edildiğinde devlete başvurup: "Öldürülme ihtimalim var, koruma talep ediyorum" diyebiliyorsun. Veya tehdit eden kişi ile ilgili şikayette bulunabiliyorsun.

18 Ocak 2013 CUMA
Resmî Gazete
Sayı : 28532

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmelik, şiddete uğrayan veya şiddete uğrama tehlikesi bulunan kadınlar, çocuklar, aile bireyleri ve tek taraflı ısrarlı takip mağduru olan kişilerin korunması ve bu kişilere yönelik şiddetin önlenmesi ile şiddet uygulayan veya uygulama ihtimali olan kişiler hakkında şiddetin önlenmesine yönelik tedbirler ile bu tedbirlerin alınması ve uygulanmasına ilişkin usul ve esasları kapsar.

Sadece İstanbul Sözleşmesi'nde değil, bizim kanun ve yönetmeliklerimizde de yer alan bir durum.

Sizin dini veya dünyevi görüşünüze uymayan dernekler, vakıflar, örgütler olabilir. Yasa dışı olmadığı sürece, herkes, her düşünce, kendi etrafına insan toplamakta, propaganda yapmakta özgürdür. Sadece sizin konuşacağınız, geri kalan tüm düşüncelerin susacağı bir dünya mümkün değil. Siz de bu projelere karşı propaganda yapmakta, taraftar toplamakta pekala serbestsiniz.

insan bozuk bi tür
yatartıcısı düzeltmeye çalışıyor
düzelirsek sevişelim

Her halükar da kadınların katlandığı boktan bi Türk aile yapısı vardı,
Bozulması şarttı
Bu bozulmalar iyiye işaret
Gelecekte makul olan sağlam, demokratik, bir birlerini görüşlerine saygılı
çocuk haklarının gözeten bir Aile yapısına savunacağız, ben umutluyum.

Not: İstanbul sözleşmesine karşı çıkanlar net KÂFİR

henüz çok iyi bir avukat olduğum söylenemez @ibadeath ama aranızda bazılarının neden bu kadar kudurduğu belli oluyor...:D Arkadaşlar meslek bu kıskanmayın.:(

Her halükar da kadınların katlandığı boktan bi Türk aile yapısı vardı,
Bozulması şarttı
Bu bozulmalar iyiye işaret
Gelecekte makul olan sağlam, demokratik, bir birlerini görüşlerine saygılı
çocuk haklarının gözeten bir Aile yapısına savunacağız, ben umutluyum.

Halükarda.

Buradaki bozulma kadınların yaşam standarları, hak ve özgürlükleriyle ilgili değil. Bu tür gelişmeler elbette olumlu. Klasik bir örnekle ifade etmeye çalışırsam; atomun parçalanmasıyla enerji de üretebilirsin bomba da yapabilirsin.

Hakkın kötüye kullanılmasını hiçbir hukuk düzeni korumaz. Birbirine sadakat ve bağlılık sözü veren insanlardan birinin, diğerini aldatması, aldatılan kişiye zarar verir. Buna gelişim, özgürlük, hak denemez. Bu yozlaşmadır, akde ihanettir.

Daha önce erkekler aldatıyor, kadınlar sineye çekiyordu, şimdi kadınlar da aldatabiliyor gibi bir ifade yanlışın düzeltilmesi değil, iki yanlışa sahip olmak demektir.

Juju hanımdan birkaç dava dosyası isterseniz, aile yapısının perişanlığını daha net görebilirsiniz.

@ibadeath reyis sen anlatınca, aklıma müvekkilim kocasının kafasına gece uyurken tavayla vurup kalk beni döv polis çağıracağım diyen kadın geldi...

Adamı lafla dövüyor forumun kadınları, bence karşı çıkmakta haklı.. şiddet sadece fiziksel olmalı.
Eyüp yaramazlık yaparsa ben buradayım, abisi sayılırım.
juju hanım İbo deyip duruyor aklım karıştı biraz.
Ayrıca aile yapısı ile ilgili yapacağım yorum toplumsal normların büyük etkisi var, geçmişe göre biraz değişim olduğu gerçeği var.

İbadeath'in kısaltması ibo. Mükemmel bir kısaltma değil de nedir?

Geri