Bozkır

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@climax hamamın etrafında gezindiğin kısımdan devam et.

Kıraathane and beyond...

Hastaneden çıkınca rutin kahvehaneye gidiyor tayfanin hemen hemen tamamı. Tabi yine 101. Acil birşey olursa ambulans şoförü gelip kahveden alıyorlar seni. Yerine yancilardan biri bakıyor. Hastaya bakıp yine geri geliyorsun. Kaldığın yerden devam. Çok acayip. Her gün aynı heyecanla devam ediyorlar. Serin duruyorum ben. Ama adapte de olmak lazım. Yapılacak başka bişey yok sonuçta. Torentten dizi film falan indirmemişsen bildiğin hapishaneden farklı degil ev. Resmen orgazm taklidi yapıyordum. Kafamda gram seratonin yok ama eğleniyor gibi görünüyordum işte. Doktorların çoğu bozkirdandi. Çocuklukları birlikte geçmiş. Üniversite için farkı şehirlere gitmişler ama bozkır geri çağırmış hepsini. Yıllar sonra yine aynı ilçede toplanmışlar. Peki ya ben, benim ne işim vardı orada?

Beyin cerrahı ve nörolog atamış adamlar ilçeye ama tomografi almayı gerekli görmemişler. "ama EEG cihazı var" dediler. Yalan değil var ama sanırım ilk icad edilen modellerden, analog. "Teknisyen yok ama bir hemşireyi eğittik bu konuda" dediler. Emekliliğine beş kala bir abla. İki yıl boyunca çalışmayan cihazın başında nöbet tutmuş sabah dokuz akşam beş. Şaka gibi!

"Hakan abi" dedim beyin cerrahina. "Bak bir şeyler yapmak lazım, tomografi isteyelim, hiç travma falan da mı gelmiyor?" dedim. "Valla biraderim ben yedi yıldır buradayım. Hiç ameliyat yapmadım. Tomografi olmaması daha iyi, sevk et gitsin" dedi. "sana diploma verenin..." diyemedim.

Karakterler acayip. Manik depresif bir mikrobiyolog. Merkezden "uyum sorunu" nedeniyle perifere çekilmiş. Obsesif kompulsif bir genel cerrah, "köpegi var komşunun havlamıyor, rahatsız oluyorum" diyor. "Hocam havlamıyorsa niye rahatsız oluyorsun ki" diyorum, "iyi ama climax, havlama ihtimali beni rahatsız ediyor. Bazen saatlerce havlamasini bekliyor, uyuyamıyorum" diyor. Geceleri sağlık memurları ile define aramaya çıkan bir ortopedist. Ankara havası çala çala sokakta tüplü Fiat Tipo ile patinaj çeke çeke dolanan pratisyen..

Yani ortam da vinci tablosu gibi.

bu bölüm biraz daha işin tekniğine kaçılıp yavan bırakılmış.
gelecek bölümde biraz daha ahenk öğeleri eklersen şahane olur, kahvehane ana cadde üzerindekilerden birimiydi yoksa dere kenarına kurulu olanlardan mı?
çay fiyatlarının geldiğin yere göre ucuzluğu, dehşete düşürmüş ve hoyratça tebessüm etmene neden olmuş muydu?
oyun masasında iken, bayrak direğinin mıhlanmış olduğu tepenin ardından yüzüne güneş hüzmeleri çalıyor muydu?
bu detaylar önemli.

ihtirasla yeni bölümü bekliyoruz.

halkı bu beklentiye sen ittin. hikayenden spin-off bile çıkartan oldu, daha ne olsun : d

halkı bu beklentiye sen ittin. hikayenden spin-off bile çıkartan oldu, daha ne olsun : d

Climax'i senin videolara metin yazarı olarak bağla.

Gerçi sen de Aleyna Tilki misali insanı hasta eden bir bağımlılık yaratıyorsun.

sneak peek
"
_ seni bir daha nişanlımın yanında görmeyeceğim climax! anlamıyorum sanma, espri yapıyorum ayağına yavşıyorsun kıza!
_ benim yanımda daha iyi vakit geçiriyorsa eğer, suçu kendinde ara.
_ laf ebeligi yapma lan bana!
_ çık lan dışarı! "

Climax'i senin videolara metin yazarı olarak bağla.

Gerçi sen de Aleyna Tilki misali insanı hasta eden bir bağımlılık yaratıyorsun.
yoksa lep videosunu izleyip mi tav oldun?

climax kendini devlet sırrı sanma yanılgısında.. gün yüzüne çıkarılamaz.

çıplak yatmak isteyen oda arkadaşlı öğretmen evinden eve çıkılmış....... ardından garip bir sneak peek paylaşılmış........ hayırlısı........ :emoji_thinking:

uzun bir süre eylemsiz geçmiş, ılık bölümler ne zaman yayınlanır?

Geri