Bozkır

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
abi........ o süveterli sarışın bu mu........ saçları beyazlamış ama hala yana tarıyor.......... duygulandım........ :(

Ruh hastası.

ilçeyi ortadan bölen dere üzerine kurulu çay bahçesinde, askerlik şubesine yeni atanan bir hanımefendiyle öğleden sonramızı birlikte geçirmiştik. o sevimsiz yer de benim de anılarım var. hikayende değineceğin tuhaf insanları bilakis gözümde canlandırabiliyorum : dd
101 oynandığına göre aynı dönemlerde bulunmuş olabiliriz takipdeyim..

ilçeyi ortadan bölen dere üzerine kurulu çay bahçesinde, askerlik şubesine yeni atanan bir hanımefendiyle öğleden sonramızı birlikte geçirmiştik. o sevimsiz yer de benim de anılarım var. hikayende değineceğin tuhaf insanları bilakis gözümde canlandırabiliyorum : dd
101 oynandığına göre aynı dönemlerde bulunmuş olabiliriz takipdeyim..

Bu ihtiyar muhtemelen 1998'den falan bahsediyor. O zamanlar sen sümüğünü çekerek top oynuyor olabilirsin.

101 oynanıyormuş, oyun çıktığında lisedeydim : dd

Öğretmenevinde dönen oyundan bahsediyor gibi. 101 oyununun ilk keşfi senin lise zamanlarında değildir herhalde. Anastra senin lise çağlarından önce de oynanan bir oyunsa muhakkak 101 de eskilere dayanır.

Lise çağlarınla bağdaştırdığına göre senin memleketinden bahsediyor herhalde. Veya memur çocuğusun.

Öğretmenevinde dönen oyundan bahsediyor gibi. 101 oyununun ilk keşfi senin lise zamanlarında değildir herhalde. Anastra senin lise çağlarından önce de oynanan bir oyunsa muhakkak 101 de eskilere dayanır.

Lise çağlarınla bağdaştırdığına göre senin memleketinden bahsediyor herhalde. Veya memur çocuğusun.
allah etmesin evrime orayı gördükten sonra inandım. karadenizliyim ben, memuriyette yok.

Adam çıplak biriyle aynı odada kalıyor siz 101 tartışıyorsunuz. Gidin özele. Yaz climax. Olay değişik yere gidiyor.

yalnız ben çıplak yatarım........ climaxin neden eşcinselliğe böylesine sert ve kabulsüz durduğunun travmatik geçmişini öğrendik sanki........ :emoji_thinking:

İşte benim Clim. Yaban otları arasında açan nadide bir çiçek gibi büyütmeye çalışıyor hikayesini. Sana sulananları kaale almadan hikayeye devam et doktorum civanım. Özellikle de Oggy zararlısına hiç bakma bile :)
Su gibi akıyor cümlelerin. Tazyiği arttır gelsin.

devamını bekliyoruz
edit: bozgır spinoffu her an gelebilir.

Cliden s...rim bozkırınızı la fonteniniz miyim lan ben sizin? Çıkışı beklemiyor değilim

bozkır inattır. yoktan var etmektir. cool hikaye gözlemliyorum.

bozkırı yaşayan bilir. ikonik karakterleri okumuyor, iliklerimde hissediyorum adeta sdjdfk

STEPLER​

Ulaşmak istediğim noktaya varmıştım. Arabamdan indiğimde, ilk dikkatimi çeken, Anadolu'nun bu ücra kasabasının step iklimi içindeki havasıydı. Geniş sayılabilecek ve anladığım kadarıyla kasabanın tek yolunun etrafında biten kısa ve sararmış otları her nedense depresif bulmuştum. Ancak asıl içimi darlayan, kasabanın coğrafi havasından çok manevi havası olmuştu. Hani deseler ki; " sıkıcılığını birden ona kadar puanla " derdim ki; " şunu birden yüze kadar yapalım. "
İşte bu kasvet takılı aklımla açtım arabamın arka kapısını ve yanıma aldığım görev çantamla hemen karşısında durduğum üç katlı bir binaya doğru yürüdüm. Anadolu'nun hemen her köşesinde görebileceğiniz bu türden üç katlı apartmanlar genelde aile apartmanları olurdu. Eskinin adamı, bir şekilde birikimini, çocukları ileride rahat etsin diye bu türden apartmanlar yaptırmak için kullanır ve zamanla içerisine dede, baba, oğul, torun doluşurlardı.
Çaldığım kapının açılmasıyla birlikte, karşıma çıkan atletli, göbekli evli, mutlu ve çocuklu bir adam step insanının kendine has üslubuyla karşılamıştı beni. " Hoş geldin gadasını aldığım. Bizde seni behliyoduh. "
İlk bakışta atlet üzerinde fark ettiğim turuncuya çalan lekelerden adamın salçalı bir şeyler atıştırdığını düşünmüştüm. Her an " hüloooghh " narası atabilecek yapıya sahip olan adamın arkasından onu takip ettim. Evin salonuna geldiğimizde yemek masasının yarım yamalak kaldırıldığını gördüm. Salonda ki doksanlardan kalma oturma takımları üzerinde ki üç çocuk, son ses açılmış televizyondan çizgi filim izliyorlardı.
" Pokunu yiyem ustam günlerdir atış yapamıyoh ne olur hallet şu bizim helayı "
İçimde bir acıma duygusu, bakışlarımda sanırım bir mallıkla baka kaldım adama. O ise çaresiz gözlerle meramını anlatmaya devam ediyordu. Günler öncesinde artık nasıl bombalar bırakmışsa tuvalet giderlerine, alt yapıyı çökertmiş, tuvaleti kullanamaz hale getirmişti.
" Hallederiz " dedim kısaca ve ondan tuvaletin yerini göstermesini istediğim. Olay mahalline girdiğimde ise görev çantamı yani alet çantamı açtım önce. İçinden maske ve eldivenlerimi çıkardım. Sonra da cehenneme daldım.

( Devam edebilir, etmeyebilir de. Tamamen saçmalama hevesime bağlı )
Not: Hikaye Climaxla alakası olmayıp, kesinlikle onu kıskandığım için yazılmamıştır. Kopyalanamaz, izinsiz kullanılmaz, kullanılması teklif dahi edilemez.

• Beğen
Tepkiler: Sux
orada 2 ay kaldım spinoff çıkarmak benim hakkımdı..

Geri