Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
mahvolmus hayatlar
olagandir
bilgeler icin de
ahmaklar icin de.

ancak
o mahvolmus hayat
bizimki oldugunda,
iste o zaman
farkına variriz intiharlarin, ayyaslarin, hapisane
kuslarinin, uyusturucu müptelalari
ve benzerlerinin.
varoluaun
menekseler kadar,
gökkusagi
kasirga
ve
tamtakir
mutfak
dolabı
kadar
olagan
bir
parcasi olduklarinin.
20200926_223435.jpg

İra mensubu bir militan üstte ki kadın. Eşi öldürülünce o da silahı eline alıp çatışıyor ve sonunda o da öldürülüyor. Bugün onları öldüren sistemin uşaklarının değil karşı koyanların fotoları dolaşıyorsa her yerde, kim gerçekten ölmüş kim yaşıyor halen tartışılır.

İra mensubu bir militan üstte ki kadın. Eşi öldürülünce o da silahı eline alıp çatışıyor ve sonunda o da öldürülüyor. Bugün onları öldüren sistemin uşaklarının değil karşı koyanların fotoları dolaşıyorsa her yerde, kim gerçekten ölmüş kim yaşıyor halen tartışılır.

İngiliz tabur komutani irlandali kadinla savastigini ogrenince, oysa bizler bizi umursamayan bir kralice icin savasiyoruz, demis. Piyon olmayacaksin iste.
Idealle nuans var.
Supersin.

Ol dedi ve oldunun battığı yerden doğuyor göz bebeklerin. Dogmaların aforoz edildiği yerdesin, biliyorum. Biliyorum ama kanitlayamiyorum peygamber mucizesinden üstün silüetini. Ortaya atsam taslayacaklar bilmiyorum...

Ol dedi ve oldunun battığı yerden doğuyor göz bebeklerin. Dogmaların aforoz edildiği yerdesin, biliyorum. Biliyorum ama kanitlayamiyorum peygamber mucizesinden üstün silüetini. Ortaya atsam taslayacaklar bilmiyorum...

Ne kadar guzeldi hatem beycigim. Hic kesfetmemistik bu yonunuzu.

20200927_124623.jpg
Imgelerin gizemli bir ritimle isildadigi yalnizlik.
Denizin enginligiyle ölümün sessizligi ahenkle denize yansir,
ancak en derin yalnizlik
uc bir gizlilige kapanip da sonlu da olsa kendi sonsuzlugunda kendi kendisiyle yuzlesen,
kendi sinirlari tarafindan engellenmis olan,
hatirlanmasi olanaksiz sinirlariyla sadece sezilmis olan ruhun yalnizligidir.

Geri