Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Günün ilk isiklarindan itibaren bilgisayardan assassin's creed, telefondan call of duty oynuyorum. Biraz dinleneyim dedim, her yerde çatışma var sanki. Neyse gideyim de ikincisinden devam edeyim içimdekini kırbaçlamaya. :c
birinden haşırt, ötekinden tak tak diye öldürüyorsun.
her yer bi kaos.
zevkli naçizane :c

sen tam bir dehasın o halde :D

KBHY? hanım, bence konunuzu şahsınız harici diğer üyelerin post atabilme özelliğine kapattırın. Yapış yapış olmuş ayol içerisi bir tükürük tükürük olmuş. sdfljsdf

KBHY? hanım, bence konunuzu şahsınız harici diğer üyelerin post atabilme özelliğine kapattırın. Yapış yapış olmuş ayol içerisi bir tükürük tükürük olmuş. sdfljsdf

.d Hayda, üzerimden kaos yaratma lan.
Biz burada el birligi ile benim olamayisimi irdeliyoruz stockholm hanım. Salya varsa kesin benimdir.

Zengine hayırlı olsun, fakire nerden buldun derler B. abla : )

Basliktaki bazi yazilarimi okudum bugun. Kapildigim hissi makale odevlerimi aradan zaman geçince okudugumda da yasiyorum.
Fikirler benim, yabanci degiller. Ama daha en son yazdigim cumlelerime dahi cok uzagim. Dilini yeni kesfedecegim birisini okuyor hissi aciliyor icimde hep. Hicbir sekilde hatirlamiyorum. Yasanmisliklarimi, deneyimledigim insanlari yad ede ede birdenbire hatirlamam gibi. Kendimi bilmek de istemiyorum diye ufak bi kolayligidir belki psikolojinin. Hem bellek denilen, gorselin alt yazisi gibidir. Ne gerek var. Rengi kokusu sesi kalsin.
Ayrica sarkinin sozleri fevkalade. kendi, tarzim sayilmasa da imgelenen anilarin serefine.

Hayat sürerken ördün.
Zamanı günle böldün.
Gerekli miydi gördüğün
Karanlık işte.
Yaşam olurken buydu.
(Orada günlerin isimleri yok)
Elinde gerçek oldu.
(vaad edilmiş hayatlar burada yok)
Sebepsiz gece oldu gün doğarken.
(durduğum yer düşler.)
Seninle doğdu ömrün.
(yazdığım sonun esamesi yok)
Hesap yaparken söndün.
(içtiğim suyun semeresi yok)
Gün dönümüyle öldün.
(Durduğum yer düşler.)
Bitti işte.

Damarlarimizdaki kanda ne cok seyin bilgisi degisiyor yahu. Zaman bizimle anlamlanirken, bizi tanımlıyor. Şu müziği ilk dinlediğimde nasil sarsildigimi hatirliyorum. Lisedeyim, okula yuruyorum. Aradan o ses ışık gibi karanligi kesip gectiginde kaldirimda duraksamistim. Sonra uzerine cok sey yazip cizdim. O zamanlar tanistigim bi matematikci vardi, tanidigim en enteresan adam degildi fakat enteresandi. Tuhaf seyler deneyimlemem icin bana ortamlar yaratirdi. Sanal uyusturucumu yine onun imkanlariyla yasayabilmistim.
Bir gun okulun terasinda sohbet ediyoruz, ben yine muzigin tesirindeyim. Kim oldugum soyunmus gibi hissediyorum kabuklarindan. Kimseyle konusmaktan cekiniyorum o an. Neyse, anlattim. Bana bir iki satir yukarida bahsettigim deneyimde fayda saglayan kulaklıkla bu müziği dinletti o gun. Fark cok buyuktu. Müzik doguruyordu sanki. O aksam eve bombos bir hisle gittigimi anımsıyorum. En hissiz, karin boslugunda enerjinin tutunmadigi banliyö treni yolculuğuydu.
Seneler sonra dinliyorum bugün, yine cok etkileniyorum fakat sarsilmiyorum.
O kahverengi ve insansiz, soluklu oda tasavvur bulmuyor zihnimde.
Degisiyoruz. Cok degisiyoruz. Bir nesne uzerinde ona duyulabilecek tum arzunun yogun ve ivedi bicimde tuketilmesine bayiliyorum.
Tuketirsin.
ve dönüşür. bu kadar.
iyi geceler

Bak, iç kısımlarda gerçeği arzuluyorsun
Ve bana gizli yerlerde bilgelik öğretiyorsun

20200628_191426.jpg

Kim/ne oldugumu cok kurcalamayi birakayim, dahil olmadigim kumeyi kurcalayayim diyorum. Imkansizlasiyor. Birer egosal sorunsaliz hepimiz.
Ilk yazili kaynaklardan olan hammurabide dahi "babil’in güneşiyim, ışığın sümer ve akad ülkeleri üzerinde ilerlemesini sağlayanım" diye basliyoruz tarihe. Bu gece bi hos haldeyim. Bahsi gecen fikirler gulumsetiyor suratimi.
Harikulade.

Geri