Böyle bir başlık aslında yok, ben de

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şuanda Bu Konuyu Görüntüleyenler (Kayıtlı: 33, Misafir: 43)

demek merak uyandırıcı.

20200806_003653.jpg

Selam bu gece kafam bozuk.
Birkac sene once ozellikle yunan heykellerini gorunce islanirdim. Disaridaki kanli canli adam ilgimi cekmezdi ama insan anatomisindeki dinamizmi sahane islenmis, yasayan heykellere icim giderdi heyecandan. Yasam karsisinda enerjimin cok yuksek oldugu dönemlerdi animsayinca. O donemki yazılarıma bakinca günes, yol metaforlari ve akiskanlik hissiyatinin sik sik dile getirilmesiyle dolular. Simdi bakiyorum batiyorum. Bilinmeye dair duydugum arzu yüke evriliyor. Icim daraliyor. Az once heykeli gorunce hissettiğim seyin memnuniyet olmasi uzdu beni inceden. Eksik geldim kendime.
Bircok seyden arindirdim kendimi. Kosullarin bir urunu olmak kosullari sahte kildi gozumde. Kendimi sahte kildi. Artik dusunceler de dinlesiyor putlasiyor sanki. Fikir sahibi olmaktan rahatsizlik duymaya basladigimi bugün fark eder gibi oldum. Veyahut ve umarim, suphesine dustum. Kafamin icinde kavramsallasmasinlar diye gerceklikten soyunamam. Neyse fazla melankolik. Muhtemelen bas agrisindan ve anlik.
iyi g

Günün ilk isiklarindan itibaren bilgisayardan assassin's creed, telefondan call of duty oynuyorum. Biraz dinleneyim dedim, her yerde çatışma var sanki. Neyse gideyim de ikincisinden devam edeyim içimdekini kırbaçlamaya. :c
birinden haşırt, ötekinden tak tak diye öldürüyorsun.
her yer bi kaos.
zevkli naçizane :c

Son düzenleme:
varoluş ile ben arasindaki fark ne ki?
benim her şeyim, algılıyor olduklarım zaten.
algılamadıklarım varoluş ifade edebilir mi?
zaman akip gidebilir misin, bilmediğim nesneler uzerinden.
hic mesut degilim. ölüm korkusunun tezahürüdür genellikle yas alma korkusu, yaslanma korkusu. sanmiyorum kendim icin, zamanin akip gittiği bilgisi var olduğum bilincini uyarmasi nedeniyle nahos.
bir seyin hic onem arz etmemesiyle can sıkabilecek kadar anlam ifade etmesi arasinda ucurumlar yok.
sabahları yoruluyor
geceleri tiksiniyorum var olmaktan,
mümkünse

Dünyanın dibinde,
oh mezarım,
beni benden kurtar,
artık var olmak istemiyorum.
çamuru,
geniş su birikintisini,
dünyanın dibini seviyorum,
ama kendimi degil.

Iyi degilim anasını satayım. Bulaniklasan bir oluşun bombos hallerinde asiliyim. Ne ifade etti?
sifir bile bir potansiyel.

Geri