Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son sigaramı içerken çektiğim selfie ile amelimizi körledik bugün, teşekkürler…Hadi içelim xd
Bakim xdSon sigaramı içerken çektiğim selfie ile amelimizi körledik bugün, teşekkürler…
Yalvarırım bidaha sigara içme bırakmakla iyi karar almışsın xd düdük üflüyo gibiii bu ne xd
Jdhdjdk bi de sigara içmek mi öğrenicez şimdi, Nası körüklemişim baksana duman ciğerlerimden ayrılmasın diye :>Yalvarırım bidaha sigara içme bırakmakla iyi karar almışsın xd düdük üflüyo gibiii bu ne xd
Evet sigara içmeyi öğrenicez al bitane sigara daha zarif içmeyi öğren ve tekrar bırak xd ciğerlerine yazıkJdhdjdk bi de sigara içmek mi öğrenicez şimdi, Nası körüklemişim baksana duman ciğerlerimden ayrılmasın diye :>
Özür dilerim son sigaramı zarif içmediğim için…Evet sigara içmeyi öğrenicez al bitane sigara daha zarif içmeyi öğren ve tekrar bırak xd ciğerlerine yazık
Nejat Üfler
Şöyle dursun, motivasyon kaynağı olarak…babam kesin sigara içen biri olursa seveceğim kişi-imkansız da...hani oldu diyelim- seninle gel bi aşağıya inelim, hihi, evde içirmiyorlar bana der.
umarım inip de babamın yüzüne yüzüne üfleyecek kadar salak birini sevmem, aa zaten sigara içen sevmiyordum, rahatladım.
dün bu yorumumu gördüm konu hortlayınca ve ne güzel yazmışım aferin dedim kendime… bir faydasını gördük mü? hayır… ama görcem az kaldı :/ hayırlı motivasyonlar otava.Şöyle dursun, motivasyon kaynağı olarak…
En kötüsü 30 tl kar deşşşşşBi paket sigaranın kaç para olduğunu hatırlamıyorum, sıfır şaka :o
Boksa başla sklksBu çelik irademi, durumu kanıksamaması için ve yeni bir şeyle meşgul olması için bugün bir adım daha atarak salona kaydoldum… Artık tek hedefim sigaraya başlamamamı sağlayacak harcamalar yapmak, rutinler biriktirmek…