Boş paket

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sigara icmek yerine cimenlerde yuvarlanmak daha keyifli bence..

Sigara bırakılır mı ? Seni bırakmayan bir şeyi insan neden bırakır ki ? Hep fazla ilgiden işte bunlar .

İlki yaşandı ve beklentilerimin aksi şeklinde sonuçlandı bile…
Bir diğeri daha vuku buldu, bu kez her şey beklediğimiz gibi. Güzel bi nötralizasyon oldu.

Köstekçileri konudan uzak tutmak istemiştim ama onlara karşı hissettiğim anlık nefret, küllüğe izmarit basmak gibi bi şey…
Hadi vurun bakalım, yıkılacak mıyım, vurun vurun
VURSANIZAAA

neden biz içmeden her zorluğu her derdi göğüslüyoruz anna hanımcım:p
Cünkü hiç icmediğiniz için yoSun hnm... eğer vücudunuza bir gram nikotin girseydi, stresli anlarınızda sigara içme ihtiyacını hissederdiniz.. başka yol bilmiyoruz.. kendine bağlamış bizi.... onu içmesek düşünemeyecekmişiz gibi... sakinleşemeyecekmişiz gibi....
aynen şöyle oluyoruz,
images (22) (217).jpeg

Cünkü hiç icmediğiniz için yoSun hnm... eğer vücudunuza bir gram nikotin girseydi, stresli anlarınızda sigara içme ihtiyacını hissederdiniz.. başka yol bilmiyoruz.. kendine bağlamış bizi.... onu içmesek düşünemeyecekmişiz gibi... sakinleşemeyecekmişiz gibi....
aynen şöyle oluyoruz,
Ekli dosyayı görüntüle 65704
Anna arkadaş, sen biraz daha yavaş vurur musun lütfen, ACIYOR

Ben gibi bir adam sigarayı bıraktıysa herkes bırakır birader. Bu işi had safaya taşı. Yani tekrar içersen noliim diye kendine hakaret et. Kendi kendini dolduruşa getir yani (:
Bıraktığını bildiği halde Sana sigara uzatanlar bil ki en büyük düşman. Sigara içmeyen birini yanına al ve dışarda gez. Tek başına ve kapalı yerde uzun durma. Kafanı başka şeylerle meşgul et.

Bazen sigarasızlıktan içim parçalanıyor böyle. Kendimi kurumuş tütün yaprağıymışçasına paralıyorum… bi dalıyorum böyle boşluğa, bi dalmak, bi dal…
Bi dal sigaranız var mı?

HAYIR, TAMAM, İYİYİM.

Bi de dün şunu farkettim ki; ben nikotin bağımlısı değilmişim. Boşlukları, günün es anlarını doldurmak için sigara yakıyormuşum. Hem de üzerine düşünüp, kafa yormak istediğim onca şey varken… Yıllardır niye öyle davranmışım ki ben kendime…

Geri