Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 911 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş yerinde hallede sıkmaya başladı kaç gündür..Sinirlendirecekler bi gün çıkıp gidicem bi daha gelmicem..Arkadaş her işi yapıyorum büroyu resmen ben işletiyorum hala üstüme geliyorsunuz..

Yine hayattan bıktığım, yalnızlığı daha fazla hissettiğim o his geldi..İnsanın ne tadı ne tuzu kalıyor..Belki de dünkü olaydandır ne bileyim..Hayat saçmalıktan öte değil benim için..Uzun yıllardır olduğu gibi.

Kimse tanıdığın gibi kalmıyor.
Bir gün bakıyorsun sıcacık, bir gün bakıyorsun buz gibi.
İnsanlar da değişir, mevsimler gibi​

Yine iş yine iş..Tatil yapma zamanım geldi ama personelde yok yoğun olduğumuz aylara da geldik ne lanet bi iş.

Eleman eksikliği var, stajyer de yok yıllardır çabalıyorum fazlasını hak ediyorsun ama durum malum diyorsun insan düzgün bir zam yapar dimi ? Ama yok arkadaş onlar ne kadar para kazansa da borçlarına gittiğinden durum kötü ben fazla zam alamam..Her işi yap ama gel gelelim bir şey geçmesin eline.

[YOUTUBE]_Xmg8bBlrlI[/YOUTUBE]

bak buda bu sanatçının en sevdigim eseridir

Laaannn kilo almışım hemde bayağ :/ bu kadar tahmin etmiyordum..Ne kadar olduğumu yazmıcam :(

Açık Öğretim son derslerini de verdim..Artık mezunummmm :)) Keşke daha önce ders çalışsaymışım :D

Bu yabancı diziler bu haftalarda amma fena bölümler yayınlıyorlar..İnsan 2-3 bölüm daha istiyor.

10527806_824997444262377_1633417298426912640_n.jpg

Güzel tesbit :D

'Ağustos'da askere gitme kasım da git geçici vergi var' diyor patronlar, ne yapayım arkadaş kasım'da da geçici vergi var. ben hiç gitmeyim mi ? napim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri