Börü Tonga'nın Otağı

Konu sahibi son olarak 911 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepsine baktım da bayağ bi silinmiş göremedim.

1-IP değiştirip giremiyormusun ?
2-Niye banlandın :D
3-bu bi çelişki mi

bu üçünü istiyorum :p (hayat bilgisi-ruhi) :D
hiç denemedim ordan mümkün olduğunca uzak durmak en güzeli.girsem yine aynı şeyler olcak o insan orda olduğu sürece.kavga ettim diyelim.:D

başlıkga baktım üşengeçlik zor zanaat:p

Günümün en güzel anı şimdi Shameless'ı izlemek olacak..Ne kadar basit bi hayatım var.

Forumlarda yıllardır takılırım ilk baştan şu zamana kadar takıldığım forum haricinde bi forumda bu kadar çok takılmıştım bu devirde böyle ortamlar bulmak zor iyi ki burayı da bulmuşum :D

Muhasebecilik mesleği insanı iki arada bi derede bırakıyor..Ufak bi yanlışın olsa cezasını sana bırakıyorlar zam'a gelince zam yapmıyorlar. Neymiş durumlar kötüymüş, defterini biz tutuyoruz nasıl kötü acaba :) Müşteriye ayı-dayı misali davranmak gerekiyor anlayışsız insanlar oluyorlar genelde..Bi daha dünyaya gelsem bu işi yapmam valla :)

Kopardığımız çiçeklerin âhını mı aldık ki,
bizim yüreğimizi kökünden söküyorlar

Beğendim, paylaştım, gidiyorum=)

Ders'ime 40 dk göz attım umarım yeter..Yarında bakarım, sınavın olduğu günde durmadan çalışırım. Umarım iyi geçer :)

Yalnız bugün iyi ders çalıştım..Keşke sabah ki sınava ilk çalışsaydım, zayıf olana ilk çalışınca ilk gireceğim sınava kendimi veremedim..Neyse ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri