Peki altın dedektörü helal mi?Ama ben altin helal derken de ciddiydim![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki altın dedektörü helal mi?Ama ben altin helal derken de ciddiydim![]()
Hedefe giden yolda her sey mubahtirPeki altın dedektörü helal mi?
Altın dedektörü altından mı?Peki altın dedektörü helal mi?
Hayir ama vucuda takilabilecek, efsunlayici hoca olmadan kazip cikarilan gomuden gelecek bir takim habis varliklarin musallatinada ön ayak oluyor diyerekten.Altın dedektörü altından mı?
ıssız acun kaldı mı yoksa dominikte mi?
gömüde habis varlik niye olsun ki paraya mi ihtiysçları var, habis varliklar altin mi seviyor, asıl para babası onlar mı? Yer altı zenginliklerini bunlar mı yönetiyor?Hayir ama vucuda takilabilecek, efsunlayici hoca olmadan kazip cikarilan gomuden gelecek bir takim habis varliklarin musallatinada ön ayak oluyor diyerekten.
Niye mi olsun? Tanri askina niye mi olsun?gömüde habis varlik niye olsun ki paraya mi ihtiysçları var, habis varliklar altin mi seviyor, asıl para babası onlar mı? Yer altı zenginliklerini bunlar mı yönetiyor?
Hiç cin tanidigim yok valla ne desem boşNiye mi olsun? Tanri askina niye mi olsun?
Cinlere define buldurmaya calisanlar? Ziynet esyasi getir gotur yaptirmaya calisanlar? Peki peygamberin define hadisi?
Yapma findik kocani..
Nasih hadiste olsa mensuh hadiste olsa yapma allasen
Kalkipta bir cine niye burdasin diyemessim
Tutki sahiplendi hazineyi oyle her cinde efendi köklerine bagli isinde gucunde degil
:d haydaaaaHiç cin tanidigim yok valla ne desem boş![]()