Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle diye diye büyük battım.... Ne aldın yaptın dediler cevap yok saçma salak şeylere harcama hep...iki sene boyunca bana çok çok az para kalarak ödemelerle uğraştıktan sonra 2026ya borçsuz girdim. Daha da taksitmiş yok şimdi al üç ay sonra ödeymiş çok zora düşmedikçe asla... -faizsiz krediyi görünce atladı-faizsiz veya ucuz kredi bulunca dur çekeyim diyorum. şu ülke ekonomisinde akıllı borçlanma yapmayan da ne bileyim.
benim durum da benzer. tek fark ben yatırımlık-birikimlik işler için kredi çekiyorum. bir önceki ayımızı aradığımız için türk lirasıyla borçlanmak iyidir. akbank faizsiz kredi veriyor hemen çek hahahböyle diye diye büyük battım.... Ne aldın yaptın dediler cevap yok saçma salak şeylere harcama hep...iki sene boyunca bana çok çok az para kalarak ödemelerle uğraştıktan sonra 2026ya borçsuz girdim. Daha da taksitmiş yok şimdi al üç ay sonra ödeymiş çok zora düşmedikçe asla... -faizsiz krediyi görünce atladı-