Soru C Borcunuz var mı?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Var daha da olacak

faizsiz veya ucuz kredi bulunca dur çekeyim diyorum. şu ülke ekonomisinde akıllı borçlanma yapmayan da ne bileyim.
böyle diye diye büyük battım.... Ne aldın yaptın dediler cevap yok saçma salak şeylere harcama hep...iki sene boyunca bana çok çok az para kalarak ödemelerle uğraştıktan sonra 2026ya borçsuz girdim. Daha da taksitmiş yok şimdi al üç ay sonra ödeymiş çok zora düşmedikçe asla... -faizsiz krediyi görünce atladı-

böyle diye diye büyük battım.... Ne aldın yaptın dediler cevap yok saçma salak şeylere harcama hep...iki sene boyunca bana çok çok az para kalarak ödemelerle uğraştıktan sonra 2026ya borçsuz girdim. Daha da taksitmiş yok şimdi al üç ay sonra ödeymiş çok zora düşmedikçe asla... -faizsiz krediyi görünce atladı-
benim durum da benzer. tek fark ben yatırımlık-birikimlik işler için kredi çekiyorum. bir önceki ayımızı aradığımız için türk lirasıyla borçlanmak iyidir. akbank faizsiz kredi veriyor hemen çek hahah

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Borç yiğidin kamçısı Memati..

Az çok az var...

maaşınla düzenli ödeyebileceğin her borç mantıklı. dünya devleri bile borçla iş yapıyor.

Kredi kartı kullanırım ve her ay güzelce öderim, hayır onun dışında yok. Borç işleri beni sıkıyor. Türü de önemli tabii, ticaret yaparsınız işler yolunda gitmez. Borç olur harç olur, namuslu insansındır; ödersin; ödenir, bir gün biter gider. Ama kumar borcu, bile bile lades borçları, savurganlıktan ve sorumsuzluktan doğan borçlar, allah korusun. Hiç sevmem.

Uçan kuşa borcum var borç verecek arkadaşlar mesaj atabilir

insanlarda en merak ettigim seylerden birisi. ustelik insanin kendisini degil, her seyi nasil yaptigini merak ediyorum. nasil bir planlamayla. durumunu falan ogrenmek icin degil yani, ki ogrenmis oluyorsun sonrasinda:d mesela benden farkli yaptiklari nedir veya yapmadiklari. ne kadar borclari var, borc aldiklarini neye ve nereye harciyorlar. kendilerine ait ev var mi veya ipotek mi. ipotek ise aylik ne kadar odeniyor ve kac yili kaldi. bunun disinda ne kadar bir birikimleri var, ne kadar yatirimlari var. taksitle odedikleri bir sey var mi. varsa nedir, ne kadar ve neye. her seyi bilmek isterdim:d #kocakarimeraki

topic'e cevabim: yok

Son düzenleme:
Banka ha bire onaylanmış krediniz var diye mesaj gönderiyor. Yanlış kapıdasınız canlarım. Düşmem o tongaya.

borcu olanlara güzel bir uygulama bırakıyorum buraya.

Findeks: Kredi Notu - Google Play'de Uygulamalar

Findeks: Kredi Notu App - App Store

dokuz bankanın ortaklığında kurulan kredi kayıt bürosu'nun uygulaması. bütün bankalarda bulunan ek hesaplarınızı, kredilerinizi, kredi kartlarınızı vs.. hepsini buradan kontrol edebilirsiniz. takibi kolay oluyor.
her hafta salı günü ücretsiz olarak kredi notunuzu da öğrenebiliyorsunuz.

Benim bir tek Allaha borcum var o da şüpheli..

Geri