Geçen haftalarda CNN’in attığı başlıklardan biri;
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Of manyak mısın sen
M.ö yıllarda yaşamıyoruz
Yapılarda önlemler alınıyor ısı dayanımı olan ahşaplar da icat edildi… ordan bu yana deli deli konuşmayın ya
Ek olarak yangın geciktirici kimyasallar da mevcut ahşap yüzeylere uygulanabiliyor
Beton yapılardan bile daha uzun ayakta kalabiliyor
Bu yüzden iç mimarlarla çalışılması gerekiyor toplu konaklamalarda öyle sıradan tekstil malzemeleri kullanılmaz yangını dayanaklı özel kumaşlar kullanılır h yanmaz demiyorum ama yanmaya başlama süresi en uzun olan malzemeler kullanılmalı
İşi bilmez insanlara veya kafanıza göre iç mekanı yaparsanız sonuç bu işte
EvetTuristik işletmelerin sıcak mutfaklarında davlumbazlardan başlayarak atık yağ deposuna kadar uzanan kanallar olur. Bu kanalların düzenli olarak yağ biriktirip biriktirmediğine bakılmaz, periyodik takipleri göz ardı edilirse, kontrol altına alınamayacak zehirlenme ve yangınların müsebbibi olabilirler.
İlk gördüğümde şaşırmıştım, hadi ben sen o neyse de orada yakınlarını kaybetmiş insanlar var ve bambaşka psikolojideler. Yangında hayatını kaybetmiş insanların naaşlarını “kızarmış piliç” reklamlı tıra koymak hangi aklın ürünüyse artık… Neyseki sosyal medyadaki tepkiler işe yarıyor bazen;

“Sorumlu kim” tartışmaları bir yanda dönüyor. Cüneyt Özdemir gibi adamlara haddinden fazla prim verince böyle zamanlarda hükümete nasıl can simidi olmak için takla attığını görüyoruz. Zerre sevmem ama durmadan Tanju’ya sallıyor. İşin hukuki boyutuna dair bir avukat arkadaş paylaşmış. Buyrun sorumlu kişi;
Ekli dosyayı görüntüle 105028
Ekli dosyayı görüntüle 105029