-
-
-
-
-
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otel yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Of manyak mısın senBina Ahşap olduktan sonra yangın merdiveni de o Ahşap yapı üzerinde, yanar gider. Söndürme tertibatı da bir işe yaramaz. İtfaiye her an hazır olsa bile bu derece büyük bir binaya neresinden müdahale edecek. Sorunun kaynağı kullanılan yapı malzemesi. California'daki evler gibi. Orada da müdahale yetersiz kaldı. Çünkü binalar Çıra'dan.
Yapı ahşap diye yandın merdiveni de mi ahşap olmak zorunda? Benim bildiğim demirden oluyor yangın merdiveni. Yapıdan bağımsız temeli de oluyor. Yamuluyorsam düzeltOf manyak mısın sen
M.ö yıllarda yaşamıyoruz
Yapılarda önlemler alınıyor ısı dayanımı olan ahşaplar da icat edildi… ordan bu yana deli deli konuşmayın ya
Ek olarak yangın geciktirici kimyasallar da mevcut ahşap yüzeylere uygulanabiliyor
Beton yapılardan bile daha uzun ayakta kalabiliyor
Bu yüzden iç mimarlarla çalışılması gerekiyor toplu konaklamalarda öyle sıradan tekstil malzemeleri kullanılmaz yangını dayanaklı özel kumaşlar kullanılır h yanmaz demiyorum ama yanmaya başlama süresi en uzun olan malzemeler kullanılmalı
İşi bilmez insanlara veya kafanıza göre iç mekanı yaparsanız sonuç bu işte
DoruYapı ahşap diye yandın merdiveni de mi ahşap olmak zorunda? Benim bildiğim demirden oluyor yangın merdiveni. Yapıdan bağımsız temeli de oluyor. Yamuluyorsam düzelt