boğazı yumuşatmak için ne içilir?

• Kullanıcı Serçe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
Bol bol ılık içecekler tüket. Alerjin için oda spreyini at, şu an kötü durumdaysan mesela burnun kaşınıyosa nazoster sprey çok etkili olur.

Bol bol ılık içecekler tüket. Alerjin için oda spreyini at, şu an kötü durumdaysan mesela burnun kaşınıyosa nazoster sprey çok etkili olur.

Yaprağım sürekli hapşırıyorum boğazım acıyo kıpkırmızı oldu sen bilirsin. Lordes ve farex kullanıyordum alerji olduğum ve faranjite döndüğü zamanlarda. Ben akıllı yemişim alerjisini Bolu'ya gidince alerji falan kalmaz yeaa diyip attıydım hepsini. :( Ölücüm :( Kahve falan içiyom da baş ağrısı da yapmaya başladı. :(

Yaprağım sürekli hapşırıyorum boğazım acıyo kıpkırmızı oldu sen bilirsin. Lordes ve farex kullanıyordum alerji olduğum ve faranjite döndüğü zamanlarda. Ben akıllı yemişim alerjisini Bolu'ya gidince alerji falan kalmaz yeaa diyip attıydım hepsini. :( Ölücüm :(

Nazoster, rupafin al. Git acile rahatlatırlar zaten yavrum

bide limonlu su aklıma geldi.

Bolu soğuk yavrum. Çikolata yiyemem tansiyonum düşer. Boğazımıda yakar ancak yumuşatmaz. :/

Yaa :dusun:

Bi çikolata tavsiye ettik, harbiden ölüm emri verseydim bu kadar etki etmezdi :zuha:
Kendimden korktum hee:zuha::kiki:

Kahkaha attım ama sana değil kendime :zuha:

Salep iç :dusun:

KaraBiber bundan aldım iş görür mü?

images

Onu denemedim canım ama zencefil var yumuşatır :cici:
Ama fırsatın olunca sen aktardan al balla karıştırıp karıştırıp ye boğazları yumuşatıyor öksürüğü keser :cici:

İçiyorum arada tadı fena değil işe de yaramıyor değil. Tişikkirlir. :cici:

Geri