boğazı yumuşatmak için ne içilir?

• Kullanıcı Serçe1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3336 gün önce görüldü
Faranjitim var. İlacım spreyim yok. :( Bir oda parfümü aldım almaz olaydım tarçınlıymış kokulara karşı hassasiyetim ve alerjim var. Boğazımı mahvetti. Burnumu hissetmiyorum o derece. Boğazımı yumuşatmak için napcam ben yea? Var mı bir önerisi falan olan? :( :agla:

niye yaşıyosun :p

Su iç camı aç

Patronum da öyle diyor. İyi yaşıyormuşum. :(

Bilemedim ki su iç su . camları aç derin derin nefes al :o

Su bir işe yaramıyor canlar. Camı açarsam bence ben 3-5 gün yataktan kalkamam dışarısı o kadar soğuk. :(

izin al eve git yat dinlen

Öksürüğün falan başladı ise bugün sigaraaaaa içme bir iki saat en azindan ,cam aç dedikleri gibi havası değişsin odanın bide oplis naneli iki üç tane at agzina tam geçmese de bi nebze rahatlatır.

Çikolata ye iyi gelir, camı aç İstanbul o kadar soğuk değil ki :o

gül suyu kokla ve sür yüzüne.

Zencefilli bal ye canım birde su iç ılık su herşeye deva :cici:

Tarçına alerjim var batunun dediği doğru bal iyidir iyi gelir en azından bana iyi geliyor denemekte fayda var

Tarçına alerjim var batunun dediği doğru bal iyidir iyi gelir en azından bana iyi geliyor denemekte fayda var
Bal ancak eve gidince lakin tansiyonumu düşürüyor benim tatlı yiyemiyorum hiç. :/
izin al eve git yat dinlen
1,5 saatim kaldı zaten. :T:
Iyy hiç sevmem :s

Öksürüğün falan başladı ise bugün sigaraaaaa içme bir iki saat en azindan ,cam aç dedikleri gibi havası değişsin odanın bide oplis naneli iki üç tane at agzina tam geçmese de bi nebze rahatlatır.
Sigara içemiyorum zaten de Olips iyi fikir.
bal ye. hatta sütün içine karıştır iyi gelir
Bal+süt :s

Zencefilli bal ye canım birde su iç ılık su herşeye deva :cici:
Zencefili nereden bulayım kız ofisteyim. :T:

Sonra?

gül suyu kokla ve sür yüzüne.

O niye ki? :/

Çikolata ye iyi gelir, camı aç İstanbul o kadar soğuk değil ki :o

Bolu soğuk yavrum. Çikolata yiyemem tansiyonum düşer. Boğazımıda yakar ancak yumuşatmaz. :/

Zencefili rendele balla karistir onu ye canim cok iyi geliyor. Birde bol bol temiz hava bulundugun odayi surekli havalandir.

Geri