Boğa Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü
bana öyle davranmasaydın şu an sana boğa burcu kadınının kalbine giden bütün yollarla ilgili sunum yapardım... ama hak etmiyorsun. kendin bul :/
tavsiyem fazla fışır fışır davranma, midemiz bulanır... bye.
ben sana nasıl davrandım ya, sen terk ettin beni .d.d

ben sana nasıl davrandım ya, sen terk ettin beni .d.d
boğa burçlarından allah korusun, aman aman bana uzak olsunlar falan dedin... ayrıca imzanda adım da yok. ''en iyi terk edenim melo'' demeni beklerdim, bunlar minik ama önemli detaylar. boğalar takılır bunlara...

boğa burçlarından allah korusun, aman aman bana uzak olsunlar falan dedin... ayrıca imzanda adım da yok. ''en iyi terk edenim melo'' demeni beklerdim, bunlar minik ama önemli detaylar. boğalar takılır bunlara...
hmmm boğalar detay sever... kitaba bunu da not alıyorum...

1659099343790.png

Dün bana "ben özenli davranışlara ve özen gösterilmesine önem veririm" dedi.

Boğa burcu kitabına eklendi efem.

- ÖzenliÇ16

*ay burcu boga olan kadinlarin gozleri hafif yorgun (ama degil) gorunur. rahat gorunur. turkan soray'in gozlerini dusunun. bir pirilti var gozlerde. canli bir pirilti degil ama o. uykudan yeni uyanmis gibi daha cok. buna ragmen cok cekici.

*haritanizda 9. evinizde boga burcu veya yoneticisi venus var ise dans dunyasinda on plana cikabilme ihtimali var. dans etmeyi seviyor ve bu konuda iyi olabilirsin. tabii ki 9. ev derecesi bu mevzuda onemli.
(benim haritamda 9. evim boga burcunda ve 7-16 yas araliginda folklor ekibimiz disinda street/breakdance ve bale yaptim)

Eskiden sevdiğim burç.. biri yüzünden soğudum.....

agzinin kenarini yamultarak ''he bu muydu? sizin olsun.'' diyen boga burculari:

" Boğa & Akrep: Karşılıklı alışverişlerin yaşanacağı güzel bir uyum. "

Bu ne demek şimdi? Tövbe est..

Geri