Boğa Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
İletişim kurmaktan en çok keyif aldığım burç. Hiç sıkılmadan saatlerce sohbet edebilirim. Herkesin hayatında muhakkak bir boğa oğlak ve başak olmalı.

Akrep peki?
Akrep de olmalı değil mi @yeLda cığım?:)
Tabii ki var Leftyciğim. Ama sen akrep burcundan da ötesin benim gözümde. Hiç şüphem yok dahil olduğun ortam ya da hayata bahsettiğim burçlardan daha çok pozitif etki katacağından..

Tabii ki var Leftyciğim. Ama sen akrep burcundan da ötesin benim gözümde. Hiç şüphem yok dahil olduğun ortam ya da hayata bahsettiğim burçlardan daha çok pozitif etki katacağından..
Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti @yeLda cığım.:emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:
Akrep olan burcumuz ama insanlar nedense şahsımızı da Akrep sanıp bizim gibi sessiz, sakin insanlardan korkuyorlar oysa ki senin de ifade ettiğin gibi pozitif bir burcuz.:)

Yaaa yaaa koç burçları da çok iyi iletişim kurar beni de sevin kızlar:p
Koç burcu erkekleri ile yıldızım kolay kolay barışmıyor ama kadınları ile sorunum hiç olmadı hatta yakın arkadaşlarım arasında da var.

Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti @yeLda cığım.:emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart::emoji_purple_heart:
Akrep olan burcumuz ama insanlar nedense şahsımızı da Akrep sanıp bizim gibi sessiz, sakin insanlardan korkuyorlar oysa ki senin de ifade ettiğin gibi pozitif bir burcuz.:)

Rica ederim eminim ben gibi düşünen pek çok insan vardır zaten hayatında.
Bahsettiğin ön yargı ise tamamen burçların genel dünyasına hakim olmamakla alakalı. Fikir sahibi olan hiç kimse ismi ile doğru orantılı değerlendirmiyordur durumu Leftyciğim.

burada birbirlerini sevenleri görüp acılar içinde kıvranan bihter gibi konuyu okuyorum ve sonra diyorum ki sen boğaya başaksın... kendine gel, seni de severler... bu konuya özel bi günaydın bırakayım bari, hazır kahvaltı gibi güzelsiniz kızlar.

Yemeye icmeye bayilirlar. Cok rahat, rahatlarina ve lukse duskun insanlar. Hobilerin arasinda uyumak da var. Her konuda konusmaya aciklar, ilgilerini ceker ve kendileri de lafi dolandirmazlar, acik konusurlar. Ani aktiviteler yapmayi, ani kararlar vermeyi sever. Onaylanmasi icin beklemez direk konuya atilir ve yapar

689e7fc6315b315b227fac45ace91357.jpg

oh darling, how many times do i need to tell you? i'm a woman of class

20220427_111240.jpg

Gençliğimi tüketen burç... Boğa burcuna aşık olunur ve hayat daha acımasız bir hale gelir.

çok iyi öpüşüyor diyorlar.

Geri