Boğa Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü
Ciddi ex iliskim, çocukluk arkadaslarim, (ikisi de) iş arkadaslarim, hayatımda güzel yer edinmiş insanların bir çoğu.

Yaradılıştan kendilerine bahşedilen bir auraları var farketmemenin söz konusu olmadığı..

her seferinde bilgiler güncelleniyor sanıyorum, güncellenmiyormuş. sevgiler canım burcum. boğa burcuna dair özellikle kadınına dair bir bilgiyi de ben paylaşayım bari forumculuk gereği... mümkünse bir boğa kadınını sevin, sonra zaten başkasını sevme gereği duymayacaksınız... rica ederiz.

bu arada oglaklardan sonra duruşundan konuşmasından, hal ve tavırlarından net çıkarım yapabildiğim tek en özel burçtur.

Ayrıldık, oluyor epey.
Aşk vb. bir şey değil hissiyatim; bütün pis,kötü yanimi bildiği halde beni sevebilen birinin yokluk hissi.
Arada yazışıyoruz.
birine on yıl boyunca kin besledim, nefret vs.
ölse kapısına gitmem derken, her şey beni kapısına götürdü. şimdi kazandığım hiçbir şey kaybettiğimi telafi etmeye yetmiyor.
gurur, inat vs hiçbir şey anlamlı gelmiyor,boşuna seylermiş.
yineliyorum, seni sen olduğun için seven insanları kazanmaya çalış, kaybetmek bir anlık cunk.

Ah Boğa burcu ah... ne çektirdin bize be

ama sana dedim... tek anlaşamadığım burç boğa ve bil bakalım kime aşık oldum... BOĞA BURCUNA....
bana öyle davranmasaydın şu an sana boğa burcu kadınının kalbine giden bütün yollarla ilgili sunum yapardım... ama hak etmiyorsun. kendin bul :/
tavsiyem fazla fışır fışır davranma, midemiz bulanır... bye.

Geri