bir boğa brcu olarak begendım konuyu .s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akrep peki?İletişim kurmaktan en çok keyif aldığım burç. Hiç sıkılmadan saatlerce sohbet edebilirim. Herkesin hayatında muhakkak bir boğa oğlak ve başak olmalı.
Tabii ki var Leftyciğim. Ama sen akrep burcundan da ötesin benim gözümde. Hiç şüphem yok dahil olduğun ortam ya da hayata bahsettiğim burçlardan daha çok pozitif etki katacağından..
Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti @yeLda cığım.Tabii ki var Leftyciğim. Ama sen akrep burcundan da ötesin benim gözümde. Hiç şüphem yok dahil olduğun ortam ya da hayata bahsettiğim burçlardan daha çok pozitif etki katacağından..
Koç burcu erkekleri ile yıldızım kolay kolay barışmıyor ama kadınları ile sorunum hiç olmadı hatta yakın arkadaşlarım arasında da var.Yaaa yaaa koç burçları da çok iyi iletişim kurar beni de sevin kızlar:p
Benimle anlaşamayan insan kendini denize atsın :pKoç burcu erkekleri ile yıldızım kolay kolay barışmıyor ama kadınları ile sorunum hiç olmadı hatta yakın arkadaşlarım arasında da var.
Güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti @yeLda cığım.
Akrep olan burcumuz ama insanlar nedense şahsımızı da Akrep sanıp bizim gibi sessiz, sakin insanlardan korkuyorlar oysa ki senin de ifade ettiğin gibi pozitif bir burcuz.![]()