Böcek gördüğünde çığlık atan kız

Konu sahibi son olarak 3073 gün önce görüldü
Artik buyudum ben anney. Basima cemberimi alirim, yuzumu de baska bir cemberle sarip, supurgeyle avliyorum bocekleri.

Böcek görünce değil de fare görünce ve kedi, köpek sürtününce istemsiz çığlık atıyorum.

Off sanki yiyecek sizi, peceteyle tut at pencereden asagi

edit; ben buyuk baslardan korkarim

ben şöle güzelcenek böceğin üstüne basıyom, furt diye karnını dışına çıkarIYOM :PPP

Dedikoducu tiplerden sonra en delirtici bulduğum kız tipidir. Ota boka bağırmıycaksın şekerim, gece uzun.

O kadar değil yahu. Çok iri sinekler oldu mu gözlerim onu takip etmiyor değil. d

Hiç çığlık atmam da, böyle bi saç diplerimden titreme gelir, çok tiksiniyorum. Yazın balkonun kapısı hep açık durur, bağdan bahçeden bazen içeri böcek vs girebiliyor, arkadaşımın çocuğu (2 yaşındaydı) baktım terlikle oynuyor, hijyenik değil diye elinden alayım dedim meğer böceğin cılkını çıkarmakla meşgulmuş ajdldkd

Erkek versiyonları mevcuttur, fakat çocuğun fobisi varmış. Bunu önceden söyleseydi, üstümüze dolap düşmezdi. 5 kişi hastaneye gitmiştik unutamıyorum hala o günü nesinden korkuyorlar anlamıyorum.

Böcek yakalandıktan sonra dahi bir süre en ufak kıpraşım ve tireşimlere çığlık atan kızdır. :D

Çayırda çimende sorun yok da evin içinde görmeye katlanamıyorum, uyurken bir yerimden girecekler diye aşırı tiksiniyorum.

Bende bu yok işte. İğrenirim. Tiksinirim korkarım ama çığlık atma lüksüm yok çünkü eğer eve girdiyse onu benden başka dışarı atacak biri olmadığı için "minik böcekçiiik" diye peşine düşüyorum. Tam salaklar ya.

Istemeden yaptım kusura kalma böcük kardeş son hali pert

Böcek suratım, saçım gibi aşırı huylanacağım bir yerde değilse ben korkmam şahsen. Ürkmem bile. Sakince peçetemi alır, kendisini arasına koyar, doğal ortamına salarım.

Geri