Böcek gördüğünde çığlık atan kız

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
Hem araştırmalara göre örümcekten korkan insanlar ölümden korkan insankara göre daha fazladır.

o böcek üstümde aniden belirmediği sürece sıkıntı olmayan durumdur (ani hareket aniden sevmediğim birşeylerle rastlaşmak refleks olarak ya bagırmama yada tokatı geçirmeme neden olur:) )
normal şartlarda kendi halinde böcekle zoru olanları anlamıyorum
-ay ben buna bakamammmmmmm
-ayyy bu beni yerrrrrrrrrr
triplerinden nefret ederim

kısaca 3 harf 'm a l'

ya yok o degilde bagirinca noluyor yani
butun ev basinda toplaniyor.. Bi koyde fare gorunce bagirmistim Oda,normal sekilde bismillah demistim refleks olmus bende hehe

O böceği gördüğüm yerde çığlığı atarım sonra gözüm hep böcek arar:/
Bu bir tiksinti. :/

Ne yapabilir ki o ufacık hayvan..!! Gördüğün yerde ez gitsin, yaşaması tamamen insafına kalmış..:T:

Kaç katı büyüksün kim bilir ne çığlığı ne korkusu bu canım. Sevmeye çalışın , doğaya olan yararlarını felan araştırın , çok tatlı seyler aslında bence.

Koyde kiz kardeslerim ve ben. 'ahan habular Alamanyadan gelmisler yine' dedirten cigliklar :D

sınıfta cırcır böcekleri gibi ses çıkarıyorlar bende elimle tutuyorum böceği inadına
adam yiyor sanırsınız görseniz

Kesin dikkat çekmek istiyordur,birde çığlık cırtlaksa ağzının orta yerine vurasım geliyor :T:

Bazı kişiler gerçekten korkaktır. Böcek görüp korkup bağırmak sadece bayana özgü değildir erkeklerde de vardır. Ancak bazıları da sırf dikkat çekmek için çığlık atıyor :)

Geri