böbrek taşının düştüğünü nasıl anlarım ?

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Avokado yapraginin suyu tas dusurme icin birebir çözüm aktardan al ic dusmediyse zaten duser bira herzaman çözüm olmuyor gecmis olsun (:

Defalarca sefer böbrek taşı düşüren biri olarak söyleyebilirim ki, o taş düşerken eben ağlayacaktır. O zaman düştüğünü anlarsın. Ayrıca bira iyi gelir. Yolları bozuk(köy yolu mesela) bir yerde traktörün römorkunda yolculuk yap. Kanalda kalan ne varsa düşecektir. Kendi başına evde yapacağın zıplamalarla taşı yerinden oynatıp sancılar çekebilirsin. Başıma geldi de :D Bol bol su içmen lazım.

Cok tesekkur ederim bu eben aglayacak cumlesi cok yardimci oldu :T:
Birayi es gectim ben,bayramin ilk gunu taslik yolu denedim,inat etmis durumda cikmiyor yada bizim koy yolu yeterince engebeli degil :D
Evde ziplamamayi tercih ediyorum :/
Bol su iciyorum,tavsiyeler icin tesekkur ederiiim :)

bobrek tasi dusmek uzreyse bol su ic ve zipla olmadi git bir tasli yere bin arabaya seni bir guzel ziplatacak :)
ama genel olarak bobrek tasi icin en iyi maydonoz ve limon karisimidir Butterfly
bide bobrek tasi dusme uzreyse doktorlar firsat bulup bazilari amelyat derler sakin gitme benim dediklerimi yap

Ameliyati dusunmedik hic annemde ayni seyi soyluyor cunku..
Maydonoz ve limon mu :/
Ben bol suyu tercih ediyorum:icon_wink:

Tedavi sürecin ilaçların bittikten sonra tekrar kontrole gidebilirsin. aynı sorun bendede var 2 3 aydır çekiyorum iyice alıştık birbirimize lanet olsun beni bırakmaya hiç niyeti yok :s çok kötü yaa

Maydonoz limon karisimini degilde avokado yapraginin suyunu denicem
Tesekkur ederim :)

Maydanoz limon tas dusurmez zaten sadece idrar yolu iltihabi icin cok iyi bir yontemdir.Ayni zamanda metabolizma hızlandırır. Bulabilirsen taze yapragi daha etkili portakal agacinin yapragi gibi zaten

GüLSe gecmis olsun,alisinca kopmasi zor oluyo birakmaya pk niyetli degilmis seninkide :/
Mira ben yinee icmesem maydonoz limon olur ((: aktarlara gidip sorusturucam artik bulursam tazesini aliyim o zaman :)

Cok tesekkur ederim bu eben aglayacak cumlesi cok yardimci oldu :T:
Birayi es gectim ben,bayramin ilk gunu taslik yolu denedim,inat etmis durumda cikmiyor yada bizim koy yolu yeterince engebeli degil :D
Evde ziplamamayi tercih ediyorum :/
Bol su iciyorum,tavsiyeler icin tesekkur ederiiim :)

Kırdıra da bilirsin. Daha sonra param olduğunda kalan ne varsa hepsini kırdırmıştım. Kırabiliyorlar.

çok acı verici bişey diye duymuştum geçmiş olsun Butterfly :( ben çocukken kum döktüğümü söylemişti doktor.o kumlar taş olmasın sonra :/

perkütan yöntemi ile tertemiz olur. tabi bu son ihtimal. kozmetik olarak iz bile kalmıyor.

En temizi odur. Güven bana :)

Ilacimi suyumu iceyim yuruyusumu yapayim en sonuda sikinti olursa kirdiririm :icon_wink:

lazerle kırıyolar gibi duymuştum sanki ben bi ara o.o
Lazer miii :T:

perkütan yöntemi ile tertemiz olur. tabi bu son ihtimal. kozmetik olarak iz bile kalmıyor.

Arastirmak lazim fakat bu tur operasyonlara gerek kalacak mi bilmiyorum
Suyla muyla dusse olmuyo muu :dusun:

konuyla alakalı değil ama ben avatardan dolayı seni agressive nickli üye sandım. cinsiyete bakınca farkettim. değilmişsin.

Geri