Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Defalarca sefer böbrek taşı düşüren biri olarak söyleyebilirim ki, o taş düşerken eben ağlayacaktır. O zaman düştüğünü anlarsın. Ayrıca bira iyi gelir. Yolları bozuk(köy yolu mesela) bir yerde traktörün römorkunda yolculuk yap. Kanalda kalan ne varsa düşecektir. Kendi başına evde yapacağın zıplamalarla taşı yerinden oynatıp sancılar çekebilirsin. Başıma geldi deBol bol su içmen lazım.
bobrek tasi dusmek uzreyse bol su ic ve zipla olmadi git bir tasli yere bin arabaya seni bir guzel ziplatacak![]()
ama genel olarak bobrek tasi icin en iyi maydonoz ve limon karisimidir Butterfly
bide bobrek tasi dusme uzreyse doktorlar firsat bulup bazilari amelyat derler sakin gitme benim dediklerimi yap
Avokado yapraginin suyu tas dusurme icin birebir çözüm aktardan al ic dusmediyse zaten duser bira herzaman çözüm olmuyor gecmis olsun (:
Maydonoz limon karisimini degilde avokado yapraginin suyunu denicem
Tesekkur ederim![]()
Cok tesekkur ederim bu eben aglayacak cumlesi cok yardimci oldu :T:
Birayi es gectim ben,bayramin ilk gunu taslik yolu denedim,inat etmis durumda cikmiyor yada bizim koy yolu yeterince engebeli degil
Evde ziplamamayi tercih ediyorum :/
Bol su iciyorum,tavsiyeler icin tesekkur ederiiim![]()
Oyle bi secenege maruz kalmasam cok iyi olur aslinda:icon_wink:Ya sesle kırıyorlar. Hiç bişey olmuyor.
Oyle bi secenege maruz kalmasam cok iyi olur aslinda:icon_wink:
Oyle bi secenege maruz kalmasam cok iyi olur aslinda:icon_wink:
En temizi odur. Güven bana![]()
Lazer miii :T:
lazerle kırıyolar gibi duymuştum sanki ben bi ara o.o
perkütan yöntemi ile tertemiz olur. tabi bu son ihtimal. kozmetik olarak iz bile kalmıyor.