BJKvANT

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kulüpler kendini korumaya alacak bir şekilde ama taraftarı asla susturamazlar. seyircisiz oynanırsa sokakta bağırırlar. en azında çarşı sokağa çıkar, peşinden diğerleri de çıkarsa harika olur.

sokağa çıkar diye kesin konuşuyorum ama aslında temennim bu yönde. olması gereken bu.

Kravatlılat gider atkılılar kalır!
Sizler Devletin değil gücün yanındasınız.
Canınız cehenneme

images (23).jpeg
Galatasaray Bu kareografiyi açtığı zaman 40 blok ceza yemişti.

Futbol siyasete karışmasın deniyor.

Alanyaspor’un başkanı dışişleri bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi Hasan Çavuşoğlu. Ondan önceki başkanı da Mevlüthan Çavuşoğlu. Dedikleri gibi futbola siyaset sokmuyorlar.

Bu da Çaykur Rizespor. Hükümeti protesto edenlere foseptik faresi diyen adam. Ekmeği kesilmesin diye bu kadar takla atmasını anlaşılır(kabul edilebilir değil) bulmak gerekir;

galatasaray buna direnir mi bilemiyorum. kulüpler birliği ile aramız bozuk olduğundan belki bir ihtimal.

galatasaray buna direnir mi bilemiyorum. kulüpler birliği ile aramız bozuk olduğundan belki bir ihtimal.
Önemli olan taraftarın tutumu. Yönetimler konumları gereği farklı davranabiliyor.
Tek arzum ilk maçta taraftarın iktidarı güzel bir protesto etmesi.

Futbola siyaset girmesin evet, o halde devam edeyim;

Kasımpaşa’nın sahibi Turgay Ciner. Hükümetle olan organik bağı belli. Normal şartlarda amatörde koşturması gereken takım bugün iktidarın da ittirmesiyle süper ligde.

Konyaspor zaten gar katliamında ölen insanları yuhalatan, tekbir getiren siyasal islamcı bir anlayışa sahip. Çok söz etmeye gerek olmasa da söyleyeyim;
Başkanı Fatih Özgökçen. 2015 AKP milletvekili aday adayı. Konya BŞB meclisinde 2. Başkan vekili.

Hiçbir siyasi yönleri yokmuş gördüğünüz gibi.

Adana Demirspor’un başkanı Murat Sancak. Hakkında uzun uzadiye bir şey yazmaya gerek yok. Google’a adını yazın, görsellere girin, tipinden ne olduğu açığa çıkıyor zaten. Adam zaten CB forslu yüzük takıyor

Son düzenleme:
futbola siyaset dün girmedi yıllardır var. ibb spor(reisin damadının takımı), abb spor (gökçek wederson falan filan), ads spor (ethem sancakın kardeşi sanırım), paşa ( ciner grubu) dağıtmayayım konuyu x parti alehine bir durum olsaydı güler dalga geçerlerdi. gölgelerinden korkuyor birileri.

Geri