BJKvANT

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
oyuncaklar atılırken hemen gözlerim dolu dolu oldu memleketim şarkısının girişiyle de hüngür hüngür ağladım. çok duygulanıyorum ya böyle işlere. yaralarımızı sarmadan bahar gelmez…

dün fenerbahçe’nin protestoları, bugün beşiktaş’ın protestosu ve kampanyası sonrası ilk ağlayan yine bahçeli oldu. o kadar kötüler ki, o kadar susturmaya hevesliler ki ama bu sefer olmayacak. olmamalı.

oyuncaklar atılırken hemen gözlerim dolu dolu oldu memleketim şarkısının girişiyle de hüngür hüngür ağladım. çok duygulanıyorum ya böyle işlere. yaralarımızı sarmadan bahar gelmez…
Depremde ağlıyamadım ama hasta oldum uzüntüden ama bugün tutamadım artık hüngür hüngür...

beşiktaş güzel organize olmuş, tebrik ederim. biz dünkü maçta sahaya atkıları attık fakat çoğumuz için her şey bir anda gelişti, kimsenin böyle bir şey yapılacağından haberi yoktu. böyle bir şey yapılacaksa stada girerken tüm taraftarlar bilgilendirilse veya öncesinde resmi hesaplardan açıklamalar yapılsa harika olurdu. dikkatimi çeken bir başka şey de depremi yaşayan illerin plaka dakikaları gelince, birbirleriyle kavgalı olan kale arkası tribünleri ortaklaşa bağırmak yerine birbirlerinin sesini bastıracak şekilde senkronize olmadan bağırdılar. utanç vericiydi.

"Eski Türkiye'de" hükümet istifa deme özgürlüğümüz yoktu yalanına karşılık "ileri demokrasimiz" de her türlü protesto hakkımız var, tabiiki protesto edilen muhalefet ise.

Neden hükümet istifa sloganı devlete ve millete karşı olarak algılanıyor?
Kayserispor yönetiminin açıklaması;
“Kayserispor camiasının devletin ve milletin yanında olduğunu, şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Neden hükümet istifa sloganı devlete ve millete karşı olarak algılanıyor?
Kayserispor yönetiminin açıklaması;
“Kayserispor camiasının devletin ve milletin yanında olduğunu, şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, tribünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”
zillet : /
açıklamayı devlet bahçeli yapmış.

Geri