BJK - GS Süper Kupa ( 5 - 0 )

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kupayı hangi takım alır?

• Kullanılan toplam oy
    8
4-0 alırız.

Hazır konusu açılmışken, bu Beşiktaş yönetimi de popülist hareketler yüzünden kaybetmeye mahkum. Senin geçen sene defansın kevgire dönmüştü, anadolu takımı topçular bile yürüyerek defansını geçip goller atıyordu hala defansa transfer yapmak yerine Rafa Silva, Immobile falan alıyorlar.

Necip sol bek sağ bek stoper takılın.

4-0 alırız.

Hazır konusu açılmışken, bu Beşiktaş yönetimi de popülist hareketler yüzünden kaybetmeye mahkum. Senin geçen sene defansın kevgire dönmüştü, anadolu takımı topçular bile yürüyerek defansını geçip goller atıyordu hala defansa transfer yapmak yerine Rafa Silva, Immobile falan alıyorlar.

Necip sol bek sağ bek stoper takılın.
Gabriel'i aldık...Bir tane daha stoper alacağız ...Gabriel çok iyi izlememiş olabilirsin:D
Rafa ve immobile de hoş transferler bizi boşver sen size bak:D
Ayrıca Necip gibi adam her takıma lazım canım Necip :*

Evet izleyemedim çünkü geçen sezon sadece 5 maç oynamış :d

Hayır size bakcam, ok? :d Biz zaten yırtınıyoruz 8 numara al diye. Siz ama pembe tablolar çiziyorsunuz devam ediniz, işimize gelir.
:=) izleyince görürsün canım acele etme:D
Hahahahaha bak ok? :D
Siz yırtınmaya devam edin, biz nereye ne alacağımızı biliriz:p

kaleden uca kadar birçok bölgede ligin en iyi oyuncuları bizde. takım şampiyon olarak zaten iskeletinin sağlam olduğunu defalarca gösterdi. birkaç transferle eksikliğimizi tamamlasak, yedek kulübesini bir tık güçlendirsek ter antrenmanı yaparak bu ligi bitiririz. ama o transferler ısrarla yapılmıyor ve biz sinirleniyoruz.

Yarın iki takımın da neler yapabileceğini çok merak ediyorum ancak tabii ki favorim Beşiktaş.:kalp:

İki takım taraftarından çok kafeslik cikciklerin konuştuğu bu İstanbul derbisinde kupayı gerçekten hak edenin almasını diliyorum. Zira Erden Timur’u yiyen bu yönetim çıtırdan 2016 esintileri vermeye başladı. Eğer ki gitmelerine, Timur’dan yalvar yakar özür dilemelerine ve dahi transferlerin hızlanması konusunda desteğe sebep olacak ise evire çevire kalaylasın bizi Beşiktaş.

Galatasaray düşmanlığı besleyenleri de pek tabii anlıyorum. Malum bu devirde Mustafa Kemal’den nefret ediliyor; Galatasaray kim ki… Tarihi başarılarla dolu, birilerinin canını acıtmış herkesten nefret edilir. Allah haklı zaferler nasip etsin <3

Geri