Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana hava hos rakibinizi de cok sevmem djdjjdNoldu sahaya çıkıp siz mi oynayacaksınız?
Beklentinizi dile getirmişsiniz ama hayal kırıklığı yaşayacaksınız.
Rakibin de bayılıyordu size ;dBana hava hos rakibinizi de cok sevmem djdjjd
Ancak gs çok güven vermiyor. Tabii x faktörünüzle rahatsınızdır...
Rakibimin taraftarları evet bana bayılıyorlar jdjfjjfRakibin de bayılıyordu size ;d
Sıcaktandır o. ;dRakibimin taraftarları evet bana bayılıyorlar jdjfjjf
Ne faktörü ne faktörü? x,y, z bilmecesi, bir bilinmeyenli denklem yani ha?Bana hava hos rakibinizi de cok sevmem djdjjd
Ancak gs çok güven vermiyor. Tabii x faktörünüzle rahatsınızdır...
Neden olmasin, tabiiki cikabilirsiniz defansa ama lütfen fener gibi yapmayin haa bir gol yeyince aglayip gitmek gibiHaha yok hep olay oluyor diye dedim gerekirse defansa gecerim ama hehe
hahahah isimiz olmaz savasir aliriz.Neden olmasin, tabiiki cikabilirsiniz defansa ama lütfen fener gibi yapmayin haa bir gol yeyince aglayip gitmek gibi
Ya da sahaya atlarsınız maç yarıda kalır ;dhahahah isimiz olmaz savasir aliriz.
Aliştınız tabi beleş kupalara hahahaYa da sahaya atlarsınız maç yarıda kalır ;d
Objektifsin çünkü son hazırlık maçlarına şöyle bir göz gezdirdiğimde Beşiktaş çok daha formda görünüyor. Ben de çok objektifim bu konuda.Bence çok çekişmeli bir maç olmayacak. 90 dakikada alırız. Ne kadar objektifim değil mi…
Korkaksalar biz be yapabiliriz ;dAliştınız tabi beleş kupalara hahaha
hocam sana haber gelmedi mi? kuşdaşlık bozuldu.Başarılar kara kartallar <3 şu futbolun katillerini silkeleyin
Benimki kuşdaşlık değil. Türk futbolunu …. atan gs düşmanlığı kardeşimhocam sana haber gelmedi mi? kuşdaşlık bozuldu.
Ben oradayım yeneceğiz merak etme8 numara transferine yardımcı olacaksa kötü bir şekilde yenilmeyi diliyorum.