Oyun Bize Bir Şey Hatırlat

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü
@Noah bizi diskoya götür.

Süreyya’cım ben aslında bu sayfada paylaştığım düşünceleri destinasyon başlığında bir konu açıp aktarmak istiyorum. Benim ev sevdiğim şeyler bunlar. Farklı yaşamlar ilginç deneyimler genel kültür..

@Sanem e bugün söyleyecem eğer mümkünse yeni bir başlıkta toplamak istiyorum bu sayfayı da işgal etmemek adına. O zaman seni İbiza’ya bile götürürüm : )

Süreyya’cım ben aslında bu sayfada paylaştığım düşünceleri destinasyon başlığında bir konu açıp aktarmak istiyorum. Benim ev sevdiğim şeyler bunlar. Farklı yaşamlar ilginç deneyimler genel kültür..

@Sanem’e bugün söyleyecem eğer mümkünse yeni bir başlıkta toplamak istiyorum bu sayfayı da işgal etmemek adına. O zaman seni İbiza’ya bile götürürüm : )
Ay hadi insallah.
Merakla beklemekteyiz.

5d930707214ed8177c0ca618.jpg

Prof. Dr. Saleh Sultansoy, Isparta'da, 30 Kasım 2007'de, Prof. Dr. Engin Arık ve beraberindeki akademisyenlerle birlikte toplamda 57 kişinin hayatını kaybettiği uçağın, yüzde 99 oranla düşürüldüğünü iddia etti. Sultansoy, "O uçak düşürülmeseydi, Türkiye bugün CERN'de asil üye olurdu. Türkiye toryum yarışında dünyada liderler arasında olurdu. Türk Hızlandırıcı Kompleksi ve Türk Bilim Kenti kurulurdu" dedi. Uçakla ilgili sabotaj iddiaları hep dillendirilse de bu teoriler kanıtlarla desteklenemedi. Kazayla ilgili hazırlanan resmi raporda da uçağın düşme nedeni 'pilotaj hatası' olarak kayıtlara geçti.
...
Milliyet

Kimden ötürü? Benden ötürü mü? Aaa?

Ganamayı, ganamayı..

efsane filmin efsane müziği. istanbul kanatlarımın altındaaa :emoji_bee::emoji_sparkles:

Azrailiniz olmim Sjsjsj

Nikolay Vasilievich Gogol'un ölüm günüymüş 4 Mart.
Doğum
Ukrayna, 31 Mart 1809
Ölüm Moskova, 4 Mart 1852

İnsanlar ne kadar iyi tezgâh da kursa,
Yine gelip dayanacaklar ölüme.
Belki de tek adâlet bu!

Geri