Biz Osmanlıyız!

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
-ki bu devlet sadece kabuk değişimi geçirmiş bir Osmanlı bakiyesidir. İtiraz edeceklere bu devleti kurmuş olan Atatürk'ün bir Osmanlı subayı olduğunu hatırlatırım.! Sen günlük kıyafetini çıkarıp smokin giydiğinde, nasıl ki gala gecesinde ödül alan biri olduğunda bile eve geri döndüğünde aynı adam oluyorsan bizde öyleyiz. Osmanlıyız!

Dışarıda ne olursak olalım, özümüzde en kudretli imparatorluklardan birisinin bakiyesiyiz.

Hani kendini aşşağılamayı, birilerinin taklitçisi olmayı hüner, onlara gibi olmayı marifet sanan satılmış ruhlara ısrarla hatırlatmalıyım. Biz Osmanlıyız..!

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdi ben burada gelip, biz osmanlı değiliz sen dümbüksün desem hoş mu ?
bence de değil. değilse diye ampır ampır konuşuyorsun?

Bilgilendirme ;
dümbük
argo•halk ağzından
ad
  1. (genellikle sövgü olarak kullanılır) yolsuz kadın erkek birleşmelerine aracılık eden, kadın satan ya da karısının, yakını kadınların başka erkeklerle düşüp kalkmalarına göz yuman erkek, pezevenk.

ampır
behzat ç dizisindeki memduh başgan karakterinin agzından duyulması ile kitlelerce sevilip bağıra basılmış; boş, gereksiz, saçma konuşmayı anlatan söz öbeciği.

yo ben değilim...

Sen günlük kıyafetini çıkarıp smokin giydiğinde, nasıl ki gala gecesinde ödül alan biri olduğunda bile eve geri döndüğünde aynı adam oluyorsan bizde öyleyiz.
dovru...... ben mesela smokindir, abiyedir, efendime söyleyeyim gece kıyafetidir evde de hep öyle dolaşırım.............

ben de büyük selçuklu imparatorluğunun bakiyesiyim

Altaylardan tuna’ya kızıl çinle arası var🎵🎶:emoji_musical_note:🎼:emoji_muscle:

Ben değilim mesela. Aynı zihniyet 20+ yıldır ülkeyi yaşanamaz hale getirdi. Osmanlı’nın yok olduğundan daha şiddetli çatırdıyor memleket. Senin Osmanlın değil miydi matbaaya şeytan icadı diye memlekete sokmayan ve koskoca bi ulusu geri bırakan? Senin padişahın değil miydi memleketi karış karış satıp İngiliz donanma gemisiyle kaçan? Bütün bu bokları temizleyen o küçük gördüğün “Osmanlı Subayı” değil miydi? Sen ne hakla bana bi şeyler “hatırlatma” cüretinde bulunuyorsun? Haddini bil.

Konu içerisinde gereksiz tartışmaların uzamaması adına konuyu kitledim. bu mesajdan sonra açacağım.

bu platforum evet " tartışma " üzerine kurulu forumun anlamı bu ama hakaret ederek değil.

kamil0920 uslup konusunda uyarılmıştır. tekrarı halinde işlem yapılacaktır.

rank rütbe vs farketmeksizin herkes eşit şartlarda " hakaret, argo " vb. gibi söylemler kullanmadan tartışılabilir.

konunun gerginlik yaratmaması ve uzamaması için mesajları temizledim.

keyifli forumlar.

Bazı Padişahlar zamanında hatalar yapmasaydı, şimdi dünyanın en güçlüssüydük.

Şu Osmanlıcılık oynayanları anlayamıyorum Osmanlı'da fakir köylüydün ölünecekse vergide falan seni hatırlıyorlardı onun haricinde Osmanlı padişahları adam yerine koymuyordu. Düşman olduğunuz Cumhuriyet sayesinde kölelikten insan konumuna geçildi ama bazıları öyle alışmış ki fazla geliyor cumhuriyetin sağladıkları
Şeriat derler ama hiçbirisi Afganistan'a falan gitmez Türkiye'de yaşarlar ya da bir yere gideceklerse de Avrupa'ya kaçarlar

Konuyu henüz yeni okuyanlara bilgilendirme;

-ki bu devlet sadece kabuk değişimi geçirmiş bir Osmanlı bakiyesidir. İtiraz edeceklere bu devleti kurmuş olan Atatürk'ün bir Osmanlı subayı olduğunu hatırlatırım.!

yazmış ya kamil , bu yazıyı editlediler. kamil 2 post da gamer`ın yazdığı yazıyı söyledi. Şu an okuduğunuz yazı orjinal değil.

Orjinalinde şu şekil yazıyordu;
İtiraz edicek (2.post da gamer`ın yazdığı yazı bu kısma geliyor bunu unutmayın)
Bu devleti kurmuş olan Atatürk'ün bir Osmanlı subayı olduğunu hatırlatırım.!
Demiştir.
Heralde infial yarattığı için delil kararttılar ve sildiler o kelimeyi , ama masumlaştırınca anlam bütünlüğü bozuluyor yapmayın şöyle ya. @kamil0920 cim , biz unutmayacağız ama aklında olsun. Yönetim silebilir ama biz asla seni unutmayacağız.

Bize bak Marla ile yine deli gibi kalmışız kdjd oysaki mesajlar editlenmeden önce gayet manalı bir halimiz vardı jdj scope selçukludan sonra göktürklerden bahsedince ben de altaylardan tuna’ya diye giriş yapmıştım… şimdiki kadar deli görünmüyordum kfjf

Geri