Biyolojik oğullarının penisi kesen lezbiyen çift

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Pitre bir de çok üst perdeden konuşuyorsun hiç hoş degil tavrın. Birseyleri biliyor olman ( kendince ) climaxlasmani gerektirmiyor. Kale alıp cevap veriyoruz sen de biraz dikkat edebilirsin..

Ben genel konuştum Mor, tartışma konularında cahilce söylemler dışında da sivri bir şey yazmam.
Senin tavrın tutumun çok hoş mesela.
Kast etmek istediğin şey de sanirim şu; Eşcinsellere saygi duyuyorum elbette fakat bu kadinlar eşcinselliklerinden ötürü bu haldeler vb.
Ben de özde böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, sadece lezbiyen olduklari için gördükleri/yaşadıklari bir ihtimal onlari buna itebilir diyorum.Penis kiskancligi heteroseksuel kadinlarda da olabilen bir durum ki çoğu lezbiyenin penisle işi olmaz zaten.Cinsel kimlik dışında cinsiyet kimliği dediğimiz faktör burada devreye gidiyor.
Lezbiyenlerin çoğunun cinsiyet kimliği kadindir (bilinmeyen bir sebeple)Yani kadin gibi hissediyorlar,bakimlilar vs. Cinsiyet kimliği erkek olan,erkek gibi hissedip o tarza bürünen kisim azdir.Erkeklerde bu durum tam tersidir mesela. Eşcinsel olup erkeksi olan, cinsiyet kimliği erkek olan erkek daha azdir.Kadinsi hisseden daha çoktur,bu durumlar da transeksüelite dedilen bir kavrami açığa çikariyor.
Süreyya yukarida 'Onurlu,monurlu yürüyüşler' diyerek tüm eşcinselleri potansyel sapiklik konusunda hedef göstermiş mesela.
Böyle bir sey yok,senin cinsel kimliğin hetero galiba, cinsiyet kimliğin de kadin sanirim.
Bu hal ruh hastasi olman icin,kanser olman icin bir seyleri tetiklemez.
Kötü biri olursan da bu durum tercihlerinle ve yaşadıklarinla alakalidir.
Ayni durum diğer cinsel kimlikler için de geçerlidir.

Fihrist bilgisi ile bizleri ihya eden.
Sağol.
Biz okumuyoz ya.
Okuyanlar var.
Anlatiyorlar böyle ceyrek yamalak.
Bir gülü hak etti.

vahşice işlenmiş bir cinayet var bunun lezbiyen olmayla cinsiyetle cinsel kimlikle ne alakası var aptal mısınız ya. ayrıca kadın tecavüze uğramış çocuk tecavüzcüsüne benzediği için öldürmüş. iki ruh hastasının vahşetini sırf lezbiyen diye nefretinizi içinizdeki bokunuzu pisliğinizi kusmaya bahane arıyorsunuz. öz çocuğuna tecavüz eden babadan, bebeğini ağlamasın diye halının altına koyup öldüren kadınının yaptığından bu olayın ne farkı var? ortada bir şiddet var, istismar var, canilik var. bunun kadın olmayla, erkek olmayla, eşcinsel olmayla ne alakası var? şiddetin cinsiyeti yönelimi mi var? boşsunuz ya çok boş. bu kadar donanımlı olup da, bu kadar nasıl boş olabiliyorsunuz? teneke gibi dan dan boş ses çıkarıyorsunuz anca. onurlu onurlu yürüsünlermiş. ben yürüyorum valla, kimsenin sikini de kesmiyorum.

Bu konu hakkında okumuyorsun ve de bilmiyorsun, bunun için gözle görmeye gerek yok.İfadelerin ve mizah tarzın belli ediyor.Görgüsüzce karşındekine mesleki terminoloji kullanınca bir şeyleri bilmiş olduğunu inandıramıyorsun daima.
Sen oyunlarda, tüm felsefeci üyelerimize izm zehirlenmesi yaşatmaya devam et bence.

Ben genel konuştum Mor, tartışma konularında cahilce söylemler dışında da sivri bir şey yazmam.
Senin tavrın tutumun çok hoş mesela.
Kast etmek istediğin şey de sanirim şu; Eşcinsellere saygi duyuyorum elbette fakat bu kadinlar eşcinselliklerinden ötürü bu haldeler vb.
Ben de özde böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, sadece lezbiyen olduklari için gördükleri/yaşadıklari bir ihtimal onlari buna itebilir diyorum.Penis kiskancligi heteroseksuel kadinlarda da olabilen bir durum ki çoğu lezbiyenin penisle işi olmaz zaten.Cinsel kimlik dışında cinsiyet kimliği dediğimiz faktör burada devreye gidiyor.
Lezbiyenlerin çoğunun cinsiyet kimliği kadindir (bilinmeyen bir sebeple)Yani kadin gibi hissediyorlar,bakimlilar vs. Cinsiyet kimliği erkek olan,erkek gibi hissedip o tarza bürünen kisim azdir.Erkeklerde bu durum tam tersidir mesela. Eşcinsel olup erkeksi olan, cinsiyet kimliği erkek olan erkek daha azdir.Kadinsi hisseden daha çoktur,bu durumlar da transeksüelite dedilen bir kavrami açığa çikariyor.
Süreyya yukarida 'Onurlu,monurlu yürüyüşler' diyerek tüm eşcinselleri potansyel sapiklik konusunda hedef göstermiş mesela.
Böyle bir sey yok,senin cinsel kimliğin hetero galiba, cinsiyet kimliğin de kadin sanirim.
Bu hal ruh hastasi olman icin,kanser olman icin bir seyleri tetiklemez.
Kötü biri olursan da bu durum tercihlerinle ve yaşadıklarinla alakalidir.
Ayni durum diğer cinsel kimlikler için de geçerlidir.

Aynı seviyeden konuştuğumuz icin teşekkür ediyorum. Hemen hemen aynı düşünceleri paylasiyoruz aslinda. Maruz kaldıkları olayları bilemeyiz escinsel olup normal hayatlar sürenleri de gayet vardır. Cinsel tercihleri yaptıkları eylemle ayyuka çıkıyor zaten. Bizim vahşet olarak yorumladığımız sey de bu.

Sakin olun kavga etmeyin :)

Senin benimle alakali bir kompleksin var.
Hep bi Süreyya yi bilgisiz cahil yaftalama istegi.
Bu beni onure ediyor.
Ilgileniyorsun benimle.
Tesekkürler.
Iste o zehir diye nitelendirdigin izmlerden bihaber olsaydin farkli olurdun.

Anne ve baba ehliyeti şart tüm dünyada şart.
Vahşetin dili dini cinsiyeti de yok.
Keşke diye başlayan her cümle çok geç.

Süreyya yazdıklarını okurken kesiliyorum. Bi kesik kesiklik var bacım :) Sunlari yuvarlasan da akışkan bir sekilde olusak.. :)

Konuyla alakasız olmasın olan çocuğa olmuş aklıma onu getirmemeye çalışıyorum icim parcalaniyo:(

Haber başlığında lezbiyen yazmakta olduğundan başlığı bu şekil de açtim.
Bir arkadaşımız "boyle sapikca konular acmayin forumda" demis. Ancak dunyadan insanlarin haberi olmali. Olayin iskence boyutunu dusunurseniz biz burda konuya yorum yazarken dahi aklinizin alamayacagi iskencelere maruz kalan insanlar var. Yani "ay degistir su haberi icim bi tuaf oluyor" dememeli insan.
Dunya oyle kusursuz "yaratilan" bir "alice in wonderland" degil maalesef.

Senin benimle alakali bir kompleksin var.
Hep bi Süreyya yi bilgisiz cahil yaftalama istegi.
Bu beni onure ediyor.
Ilgileniyorsun benimle.
Tesekkürler.
Iste o zehir diye nitelendirdigin izmlerden bihaber olsaydin farkli olurdun.

Yoo, yüz buruşturduğum kadar imrendiğim ve beğendiğim noktakarin var sadece ama bu kompleks değil.'ye iç bok at' felsefesine hiç sahip olmadım.
Felsefeci değilim senin gibi, sen de benim gibi 'baytar' değilsin.
Senin benim sahama benim de senin sahana hakim olmamam cahillik olarak nitelendirilmez fakat benle konuşurken -ya da bir başkasıyla- senle aynı eğitime sahipmiş gibi konuşman seni görgüsüz yapar.
Sana ilgi duyuyorum evet,senin beni takip ettiğin kadar seni takip etmesem de.
Bu kadar hassas bir konuda sidik yarıştıracak değilim,egomu daha nötr konularda tatmin etmeyi tercih ediyorum sana da öneririm diyeceğim egon da yoktur senin.
İyi geceler.

Ayni taktigi climax dada yapmaya kalktin ama yemedi.

Hosuna gidio demi?
Insansin iste.
Hayvan degil.
Insanlarla hayvanlari paralellestirme.

Bilim paralelleştiriyor Sureyya, ben masumum.
Hepimiz memeligillerdenmişiz.
Bir de yumurtlayan takim var işte.
Konuyu daha fazla sabote etmeyelim bence.

Interdisipliner calisiyoruz iste.
Memeligillerden üreme ic güdüsüne kirmizi cizgi cekip,psikososyo acidan sexbagimliligina uzatirsak kapi yine ayni yere aciliyor.
Esnek ol.

Geri