S
Simurg
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Pitre bir de çok üst perdeden konuşuyorsun hiç hoş degil tavrın. Birseyleri biliyor olman ( kendince ) climaxlasmani gerektirmiyor. Kale alıp cevap veriyoruz sen de biraz dikkat edebilirsin..
Ben genel konuştum Mor, tartışma konularında cahilce söylemler dışında da sivri bir şey yazmam.
Senin tavrın tutumun çok hoş mesela.
Kast etmek istediğin şey de sanirim şu; Eşcinsellere saygi duyuyorum elbette fakat bu kadinlar eşcinselliklerinden ötürü bu haldeler vb.
Ben de özde böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, sadece lezbiyen olduklari için gördükleri/yaşadıklari bir ihtimal onlari buna itebilir diyorum.Penis kiskancligi heteroseksuel kadinlarda da olabilen bir durum ki çoğu lezbiyenin penisle işi olmaz zaten.Cinsel kimlik dışında cinsiyet kimliği dediğimiz faktör burada devreye gidiyor.
Lezbiyenlerin çoğunun cinsiyet kimliği kadindir (bilinmeyen bir sebeple)Yani kadin gibi hissediyorlar,bakimlilar vs. Cinsiyet kimliği erkek olan,erkek gibi hissedip o tarza bürünen kisim azdir.Erkeklerde bu durum tam tersidir mesela. Eşcinsel olup erkeksi olan, cinsiyet kimliği erkek olan erkek daha azdir.Kadinsi hisseden daha çoktur,bu durumlar da transeksüelite dedilen bir kavrami açığa çikariyor.
Süreyya yukarida 'Onurlu,monurlu yürüyüşler' diyerek tüm eşcinselleri potansyel sapiklik konusunda hedef göstermiş mesela.
Böyle bir sey yok,senin cinsel kimliğin hetero galiba, cinsiyet kimliğin de kadin sanirim.
Bu hal ruh hastasi olman icin,kanser olman icin bir seyleri tetiklemez.
Kötü biri olursan da bu durum tercihlerinle ve yaşadıklarinla alakalidir.
Ayni durum diğer cinsel kimlikler için de geçerlidir.