Biyolojik oğullarının penisi kesen lezbiyen çift

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Niye doğuruyorlar ki o zaman, benzeyecek tabi babasına.
Nedir bu çocukların çektiği.

Hayatin sapik gercekleri.

Lezbiyen olmalarıyla alakası olmayan canice bir hareket.
Lezbiyen kelimesi zihninizde bir an dans etti değil mi?
Başarılılar.

Penisini kesmeleri başlıkla ilintili olmuş. Bi yerlerde bi eksiklik var var ki farklı yöne eğilmişler zaten.Biraz daha etraflı düşünebilselerdi çocuğun erkek olabileceği ve babaya benzeyeceğini göz ardı etmezlerdi. En üst düzeyde yaşanılan duyguların sonu hep böyle oluyor maalesef.
Bu kadar nefret dolu olup bir erkekten medet ummakta yaptiklariyla bağdaşmıyor. Vahşet bu..

Önce cerrahi müdehale edilmiş cocuga.
Basarili gecmemis ameliyat.
Sonra kendimiz yapalim temiz olur demisler.
Temizlemisler.

Daha neler duyacagiz bakalim.
Onurlu onurlu yürüsünler bakalim simdilik.

Bir canlıya bunları yapmanın eşcinsellikle alakası yok. Dün internette denk geldim, çok hüzünlendim yavruya. Bu gibi olaylar değiştirilemez şeylerden ve bu daha da üzücü olanı.​

Böyle iğrenç haberleri buradan paylaşmasak. Forumsal'ı bu tür iğrençliklerden temiz tutsak.

Cinsel saplanti.
Cinsel organ saplantisi.
Onun cükü var benim niye yok.
Penisneid/peniskiskancligi. (FREUD)
3-5 yas arasinda bir kirilma yasanmis.
Bu iki kisi bu dönemde sikisip kalmis.
Bunun tamda escinsellikle ilgisi var.Hemde asiri radikal bir bicimde.

Lezbiyenlikle, daha doğrusu saf halde herhangi bir cinsel kimlikle bu olayın hiçbir ilgisi olamaz. Tecavüz edip,kurbanının uzuvlarını kesen heteroseksüeller de var, onların hastalıklı hallerini de heteroseksüel olmalarına bağlayalım o zaman.Zaten gazetelerde homoseksüel ya da biseksüel sapıklara,heterolara kıyasla daha ender rastlıyoruz.
Bu kadinlara normal demiyorum hiçbir şekilde, lezbiyen olmasalarmış yine icra olabilirmiş bu olay.
Rahatsızlar her şekilde fakat bunun nedeni lezbiyen olmaları olamaz, lezbiyen oldukları için gördükleri ağır travmalar olabilir bir ihtimal.
Cinsel kimliklerin hastalıklı bir hal olduğunu düşünüyorsanız modern tıp literatürleri okuyup cehaletinizi giderebilirsiniz.
Hayvanlarla ilgili olanlardan başlamanızı öneririm, olayın daha minyatür hali olduğundan kavrama yetiniz kuvvetlenir.

Ben mi farklı algılıyorum acaba :/ kisilerin tercihlerini yargılamıyoruz o doğrultuda duyulan bir nefret var ortada ve sırf erkek kişisine benzediği için katledilen bir çocuk var. Lezbiyen olup boylesi bir olayin vuku bulması daha ender tabiki ( hastalıklı bir hatta iki beyin var ortada birbirlerini etkilemisler de düşünce olarak )baslik altinda bulusuyoruz. O da var bu da varlarla bir yere varilmaz.

Tercih değil öncelikle ve evet galiba yanlış algılıyorsunuz.
Seksen yıl öncesi olsaydı belki, şu zamanda bu tarz konularda daha fazla tartışmaya girmemeliyim bence.

dış medyayı bilmem ama burada çokça bu şekilde servis edilir böyle haberler.
lezbiyen çift;
türbanlı kadın;
ateist genç;
bıdı bıdı.

Yav saflik mi cahillik mi bilemedim.

Ben de seni cinim.

Hicbisey anlamadim pitre nerden vurdun nerelere gittin tercih evet tercih yönelim dogal bir olusum her ne haltsa artik cağımızı fazla abartmayın geriye gidiyoruz zaten :)
Başlık seni rahatsız etmis olabilir hak veririm ama ortada da olan bir gercek var. Bir noktaya takılı kalmayalım.

Pitre bir de çok üst perdeden konuşuyorsun hiç hoş degil tavrın. Birseyleri biliyor olman ( kendince ) climaxlasmani gerektirmiyor. Kale alıp cevap veriyoruz sen de biraz dikkat edebilirsin..

Geri