Biscolata Reklamı biz kadınlar reklamı izle 2013

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu yabancılar çok romantik oluyo bi de .d yakışıklı olmalarını geç ya Allah'm maşallah ne güzel yaratıyorsun boş zamanında mi özendin ki :d başak tamam bizimdir bu mucizeler :d

genede çok kaptırmasakmı kendmizi :zuha: türk erkeklerine kalabiliriz sonuçta :zuha:

Adamın neyini begeniyorsunuz :D

Ben çikolatayı begendim :D çok güzelmiş gercekten cips gibi ince etmişler :D

Biscolata yakışıklıları çıkıcak diye reklamları izlemiyorum ben TıLsıM sende gelmiş foruma atmışsın olmuyor ama :D

Sonya dimi dimi bunları beğenmemek imkansıZ sadece kasları yeter ya .d
ßaşak böyle bi sevgilin olsa değil kız erkek bile dönüp bakar bence .p

coştunuz haaaa :zuha: az beni örnek alın az hanım olun konudan kaybolun :zuha: :zuha: beni örnek alın dedimmi gerçekten ben yaa :zuha:

hi hi çokkkkk temiz .p doğarken bile bu kadar temiz bakmadım yaa peri sen erkekten anlamıyosun hakkını bize ver .p çikolata senin bu yakışıklılar bize kalsın .p
Hahaayytt bende çikolata hakkımı Perii'ye verdim gitsin :D:D:D Temiz baktık biz yinede Themis öyle de gitsin be yavru:D

hi hi çokkkkk temiz .p doğarken bile bu kadar temiz bakmadım yaa peri sen erkekten anlamıyosun hakkını bize ver .p çikolata senin bu yakışıklılar bize kalsın .p
Bencede ben anlamıyorum erkekten :D bakmaklık erkek onlar :p aynen ben çikolatayı istedim kocaman çikoılata vardı orada :D

Hahaayytt bende çikolata hakkımı Perii'ye verdim gitsin :D:D:D Temiz baktık biz yinede Themis öyle de gitsin be yavru:D

tamam ben bu çikolataları 2 güne yerim :D hem sen adamlara filan bakma eniştemiz var artık :p

Bencede ben anlamıyorum erkekten :D bakmaklık erkek onlar :p aynen ben çikolatayı istedim kocaman çikoılata vardı orada :D

tamam ben bu çikolataları 2 güne yerim :D hem sen adamlara filan bakma eniştemiz var artık :p
yok be cadııı şöyle göz kenarından baktım :D bişey olmaz okadarından :D:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri