Biscolata Reklamı biz kadınlar reklamı izle 2013

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ay o cokca yumosh erkek degilde ordaki köpegi minciklarim ben ya tam isirmalik yerim yer :D

saçma igrenç bu adamlara gıcık kapıyorum :D

TATLI kalbini ferah tut yakında gelir bir tanesi hemen kötü düşünme :p

şimdi bu adamların yuvası nere bunlar nerde satılıyo bi iblsem gidip patlatıcam zaten :zuha:
ben kadın olarak çok derine bakmam bu bana böyle baksın yeterli yani :zuha:

şimdi bu adamların yuvası nere bunlar nerde satılıyo bi iblsem gidip patlatıcam zaten :zuha:
ben kadın olarak çok derine bakmam bu bana böyle baksın yeterli yani :zuha:

ya bunlar erkekse bizimkiler ne :/ senden önce ben oraya kamp kurarım :zuha:

ya bunlar erkekse bizimkiler ne :/ senden önce ben oraya kamp kurarım :zuha:

kampında bi uyku tulumuda bana ayır :zuha: bizimkilerde erkekmişşş öyle diyolar :zuha: ama ben bunları görünce bu olayın koca bi rivayet olduğunu düşünmeye başladım :zuha:

kampında bi uyku tulumuda bana ayır :zuha: bizimkilerde erkekmişşş öyle diyolar :zuha: ama ben bunları görünce bu olayın koca bi rivayet olduğunu düşünmeye başladım :zuha:

evet resmen baklava hepsi .d yalnız erkekler görünce bu söylediklerimizi okkalı bi laf yeriz SANİRİM :zuha:

evet resmen baklava hepsi .d yalnız erkekler görünce bu söylediklerimizi okkalı bi laf yeriz SANİRİM :zuha:

bence erkek egosu tavan yapsa bile erkek durucağı yeri bilirler SANIRIM :zuha: sonuçta görünen sixbad kılavuz istemez :zuha:

Biscolata erkeğini örnek alıp bize sallayan kızlara bu cevabım ;

Adriana Lima kadınsa siz ne ayaksınız ? :D

Valla siz bi Adriana Lima olana kadar aşk meşk olmaz :p

:zuha: biz bunların suda bekletilmiş güneşte kurutulmuşunada razıyız :zuha:

bu yabancılar çok romantik oluyo bi de .d yakışıklı olmalarını geç ya Allah'm maşallah ne güzel yaratıyorsun boş zamanında mi özendin ki :d başak tamam bizimdir bu mucizeler :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri