Küsmüyorum yaa ben iki ban sayısız kavga ettim hala burdayım
Arsız mıyım laa yoksa kjkjkjkj
Arsız mıyım laa yoksa kjkjkjkj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hoşça kal.Ben de küstüm, gidiyorum…
seni şakacı....Ben de küstüm, gidiyorum…
Şaka yapmayı sevmem…seni şakacı....
seversin seversin....Şaka yapmayı sevmem…
'hoş geldin mahlas..............' demek de yasaklanacak mı................Özeleştiri kültürüne ne kadar uzaksınız siz öyle yav. Zaten ben de yönetim olarak bir eksikliğimizden bahsedip, kendimizi eleştiriyorum. Bu konuda da harekete geçeceğimizi ilan ediyorum.
Ama sizler de o kadar zorbasınız ki ucundan bir haklılık fırsatı gözükmeyedursun hemen saldırı moduna girip kendi küçük dünyalarınızı tatmin ediyorsunuz. Özeleştiriye eleştiri ile gidilmez öğreniniz.
Biz denetleyeceğiz, halkız la halk deninir.
İlk yasak…'hoş geldin mahlas..............' demek de yasaklanacak mı................
başlığın ''birtakım stockları küstürüp forumdan ayrılmasına sebebiyet veren birtakım hosgeldinharunabiler'' olarak güncellenmesini talep ediyorum...................İlk yasak…
Sen bana küsemezsin ki o yüzden rahatım sana karşı :d İlk yasağı da sana getiriyorum ki, diğerlerine de rahatça yasak getirebileyim….başlığın ''birtakım stockları küstürüp forumdan ayrılmasına sebebiyet veren birtakım hosgeldinharunabiler'' olarak güncellenmesini talep ediyorum...................