Birtakım azaları küstürüp forumdan ayrılmasına sebebiyet veren birtakım azalar

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Küsmüyorum yaa ben iki ban sayısız kavga ettim hala burdayım
Arsız mıyım laa yoksa kjkjkjkj

• Hehe
Tepkiler: Aze
Sahibinden az kullanılmış account

Not: Daha önce rumuz değişikliği yapılmadı.

İlgilenen DM

Bu forum artık googledan bulup da gelindiğinde uzun süre vakit geçirilebilecek bir yer olmaktan çıktı gibi geliyor bana da.

Ya eskilerden bilindik biri olup geleceksin ya da birinin arkadaşı olarak geleceksin ki zorbalanmayasın. Yoksa direkt bir zorbalık, dalga geçme modu açılıyor.

Kimse de kimsenin ağız kokusunu çekecek değil, hele ki sanalda hiç değil. Gidiyorlar.

Bu konuda da yönetim olarak aksiyon almak şart bence. Şimdi bu konuyu görünce aklıma geldi bu mesele de.

Yönetim olarak bunu sizin sağlamanız gerekiyor.

Quis custodiet ipsos custodes?

Ayyyy şakaaasınıızzz. Üstteki 78 yıldır forumda olan Hn. haklı ama sizi kim sorgulayacak. Püüüüftürük.

Özeleştiri kültürüne ne kadar uzaksınız siz öyle yav. Zaten ben de yönetim olarak bir eksikliğimizden bahsedip, kendimizi eleştiriyorum. Bu konuda da harekete geçeceğimizi ilan ediyorum.

Ama sizler de o kadar zorbasınız ki ucundan bir haklılık fırsatı gözükmeyedursun hemen saldırı moduna girip kendi küçük dünyalarınızı tatmin ediyorsunuz. Özeleştiriye eleştiri ile gidilmez öğreniniz.

Biz denetleyeceğiz, halkız la halk deninir.

Valla eski yöneticiler gibi “Kimse bize şekil vermeye kalkmasın kimse bizi parmağında oynattığını sanmasın haaaa” diye atar gider yapsaydık keşke. Öyle kıymete binerdik…..

Özeleştiri kültürüne ne kadar uzaksınız siz öyle yav. Zaten ben de yönetim olarak bir eksikliğimizden bahsedip, kendimizi eleştiriyorum. Bu konuda da harekete geçeceğimizi ilan ediyorum.

Ama sizler de o kadar zorbasınız ki ucundan bir haklılık fırsatı gözükmeyedursun hemen saldırı moduna girip kendi küçük dünyalarınızı tatmin ediyorsunuz. Özeleştiriye eleştiri ile gidilmez öğreniniz.

Biz denetleyeceğiz, halkız la halk deninir.
'hoş geldin mahlas..............' demek de yasaklanacak mı................

başlığın ''birtakım stockları küstürüp forumdan ayrılmasına sebebiyet veren birtakım hosgeldinharunabiler'' olarak güncellenmesini talep ediyorum...................
Sen bana küsemezsin ki o yüzden rahatım sana karşı :d İlk yasağı da sana getiriyorum ki, diğerlerine de rahatça yasak getirebileyim….

Kimi zorbaladım tövbe bismillah djjfjf

Geri