Maria Puder
Platin Üye
Maria Puder cok tatlısınn
Siz de çok tatlisiniz ama ben burada kiskaniyorum ....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maria Puder cok tatlısınn
ben köyde oturuyorum serap sen gel ben sana çingenelerin ortamını güzel köy ortamını cem evlerini hdp binalarını gezdiririm hep...bi sürü de tavuk kümesi var evlerin önünde
Ay ben hergün her cesidini görüyorum tavuk inek buzagi keci kuzu koyun horoz ördek şjkldjd fotolarini atarim bol bol [emoji14]Siz de çok tatlisiniz ama ben burada kiskaniyorum ....
Ay ben hergün her cesidini görüyorum tavuk inek buzagi keci kuzu koyun horoz ördek şjkldjd fotolarini atarim bol bol [emoji14]
Ay Kıyamam yaa gel sen gezdireyim ben sana köyü. [emoji14]Ben hayatımda hiç köye gitmiş insan değilim. İstanbul da Şile ye Beykoza falan gidince kendimi köye gitmiş sayiyorum![]()
Ay Kıyamam yaa gel sen gezdireyim ben sana köyü. [emoji14]
Valla tekliflere açığım benim su görgusuzlugumu giderelim:ask
Tuncay konu da uyuya kalmış jgkgj
Ya beni geçenlerde kaz kovaladı bilio musunuz daha doğrusu ben öyle sanıp koştum...önce göz göze geldik bana kafasını falan uzattı boynu yere paralel oldu tam saldırı pozisyonu yani [emoji33] ama onlar öyle saldırmazmış o rezilliği yaşadıktan sonra öğrendim bunu