Birlikte yaşam ♡♡♡

Konu sahibi son olarak 2303 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben köyde oturuyorum serap sen gel ben sana çingenelerin ortamını güzel köy ortamını cem evlerini hdp binalarını gezdiririm hep...bi sürü de tavuk kümesi var evlerin önünde

Ay ben hergün her cesidini görüyorum tavuk inek buzagi keci kuzu koyun horoz ördek şjkldjd fotolarini atarim bol bol [emoji14]

Ben hayatımda hiç köye gitmiş insan değilim. İstanbul da Şile ye Beykoza falan gidince kendimi köye gitmiş sayiyorum:(

harika ambians be

bizde sabah kalktımızda karşıdaki sanayi sitesini görelim revamı

bu konuyu baskasi acsa linc edilirdi bu kız acinca kopuyor, seytan tüyü var zaar :D

Ya beni geçenlerde kaz kovaladı bilio musunuz daha doğrusu ben öyle sanıp koştum...önce göz göze geldik bana kafasını falan uzattı boynu yere paralel oldu tam saldırı pozisyonu yani [emoji33] ama onlar öyle saldırmazmış o rezilliği yaşadıktan sonra öğrendim bunu

Beni de hindi surusu kovalamisti. Tanimadigim birinin arka bahcesine girmistim korkuma :/ Kazlar da fena oluyo hiiiiiss diye ses cikarip kafayi egdimi korkucan :d

Gulugulgulgulugululuglu bu sesleri hatirliyorum hfjfjjcj:D

Benim de peşine takilmislardi çocukken hatırlıyorum ordan jgjgj:D

bakiniz bu boklular da bizim köyden;

68E2dW.jpg

Serap :şekil: gulugulugulululu ne ya hahahahahahahaha sabah sabah iyi güldüm Elif e bu konu için teşekkürler ^^

Bu mesaj, tapatalk kullanılarak gönderilmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri