Biriyle en fazla kaç gün küs kalabilirsiniz?

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Kendimden başka herkesle küsüm anlaşamıyorum ben ya kimseyle üstün körü suçlu ben gibi gözüksemde neler yapıyorlar Bi bilseniz geberesiceler Sjsjsjs

Küslük değil de sildim mi geri dönüşü pek olmuyor. Verdiği rahatsızlığın yanında bana katlanabileceğim hiçbir şey sunmayan ya da samimi bir özürle bana yaklaşmayan bir kişiyi tekrar hayatıma dahil etmem.

Ben çok fazla küs kalamıyorum, kin tutma huyum yok..

Çok nadir küs kalırım. Baya baya sinir uçlarımda gezinmesi lazım. Onun dışında kinci değilim.

Yıl olmuş iki1000 25 yaş ise otuz3 buçuk hayla bu devirde kusmekli kusmuklu şeylerden bahsediliyor.
Bana kalırsa birbirinizi yakaladığınız yerde tutup öpün, çünkü neden opmeyesiniz ki ?

Küs kalmam ama içten içe kırgınlığım kolay kolay geçmez

ben hiç kin tutamıyorum, öfkem bi noktadan sonra geçiyor. ama hassas ve kırgın biriyim mlsf. küsmüşsem kırgınlığımdandır.... yani beni inanılmaz kırmıştır. karşımdaki hatasını anlayana kadar da küs kalabilirim.

ben hiç kin tutamıyorum, öfkem bi noktadan sonra geçiyor. ama hassas ve kırgın biriyim mlsf. küsmüşsem kırgınlığımdandır.... yani beni inanılmaz kırmıştır. karşımdaki hatasını anlayana kadar da küs kalabilirim.
Sana küsmen gerekenler listesi yapıp atayım bir ara…………

Uzunca bir süre küs kalabilirim görmezden gelebilirim yoksayabilirim.
Bu kin tutmak değil.

Geri