Biriyle en fazla kaç gün küs kalabilirsiniz?

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
bu konuda yapıcıyım ama sıkıntılı bi konuşmamazlık olmuşsa öyle bırakıyorum yerinde

Birinin kim olduğuna ve samimiyetine göre değişir. Normalde küsme huyum yoktur. Kolay barışırım, gerekirse özür de dilerim.

ben kinciyim.
ama bana on adım atana yarım parmak boyu giderim o kadar da hayvan değilim

ben küs kalmam ama sogarim
gördügüm yerde merhabader gecer giderim

kişiye ve küs olma sebebine bağlı.
yani küslük bir şekilde barışılır ama birini silmek farklı.

Küs kalmam ancak yaptığı eylemin duruma göre mesafeli davranırım. İletişimi tamamen bitirdiğim durumda ise asla geri dönüşü yoktur.

Yapılan yanlışa bağlı…

Çok sevdiğim biri ise kısa sürer ben asla kin tutamıyorum yA

Benim küslüğüm çok pistir, 3 dakika filan sürer...

Önce her zamanki gibi sallamamı yaparım;

ktddt6c.gif

işin gücün vovvooğğğ,
küsersen küs, asıl ben konuşmuyorum, adamı hasta ediyorlar ya, şuna bak ya, alla alla yaa, yağğğ ya, hayret yaa

Sonra hemen fıtıfıtı yanına giderim, türlü maymunluklar, sırnaşımlar, küslükleri uzatmamalıyızdır.

1h55rjg.gif

dlq7xfh.gif

6257g2t.gif

ben küsmekten ziyade küsülen tarafta olup hiç bir zaman fark edemiyorum. o yüzden dağın her daim haberi yok...

Ben kinciyim ama şu var bu sevdiklerim için geçerli değildir
Zamaninda değer verip şuan kus olduğum kimse yoktur.Tabiki gün olur tartışma yaşanır eleştiri yaparız ama kalp kırılmadığı sürece küs olmam ayrıca soğukluk olabilir ama asla küs kalmam hatamız mutlaka vardır kusurumuz mutlak vardır elbelt olacaktır bu tarz durumlardada elbelt karşı tarafın samimiyetine güvenirsem özür dilerim bunun örnekleri geRek burada gerekse reel yasantimda mevcutdur

Kin tutmam, küs kalmam ama mesafe koyarım. İnsanların gereksiz, histerik davranışlarını dert edinmeye ne gerek var.

Geri