Birisi size bakıp “çok çirkinmişsiniz” dese tepkiniz ne olurdu?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Sanalda böyle diyen tiplerin genelde çenesi çok düşük oluyor ve ilgi görmeyi çok seviyor, nerden mi biliyorum çünkü maruz kaldım skhfks

tepki olarak, “bu mu bana laf atmıştı, ne kadar da çirkinmiş” diyorum :dd

realimde ise böyle bir sözle karşılaşmadım hiç, ola ki karşılaşırsam teşekkür eder geçerim. ☺️

Hep diyorlar bünyem alisti
Ilk basta üzülürdüm Simdi umrumda degil
Düzelteyim sanalda diye bende )

Yüzden kaybediyorum galiba.
Başımı cevirsem svcek gibi bakmasana diyolar.
Kasimi gözümü gerdirsem geçer gibi
Bakis estetigi de var mı gülüş estetiği vardı bi ara

Zakkum'dan Ahtapotlar şarkısını armağan ederdim.

çirkinlerin hayati zor olmalı. asla bir mekana gidip oturamam çirkin olsam :emoji_relaxed:
düşünsene o tipinle oturup elinde milkshake falan Zuhahahahahahahahahah Puhhahhahahahahahahahqhqhqhqhqh

oysa ben limonlu milkshake çok seviyordum . :(

mihi lunam asinum

derim kendisine.

hizli bir scan yaparim gozlerimle karsimdakini. gozume batan en belirgin cirkin ozelligini de ben ona soylerim

orn:
*senin de agzin egri
*senin de cali bacaklarin var

hizli bir scan yaparim gozlerimle karsimdakini. gozume batan en belirgin cirkin ozelligini de ben ona soylerim

orn:
*senin de agzin egri
*senin de cali bacaklarin var
ya benim abimin eşinin yöntemi bu jshs abimin eşi çok beyaz tenli ve cilt hassasiyeti mevcut. o dönem de ebeveynlerinin ikisi de kanser, canı çok sıkılıyor, haklı olarak gergin de. yüzünde belli belirsiz stresten bir şeyler oluşmuştu. bir kozmetik firmasına girmiş. parfüm bakarken görevli kadın durup dururken "cildinizde lekelenmeler mevcut, size bir ürün tavsiye edelim" demiş, bizimki de teşekkür ederek geri çevirmiş. çünkü tıbbi yardım alıyor zaten. ama kadın ısrarcı, kadın belasını arıyor dksj demiş ki "ama çok kötü duruyor, bu ürün rahatlatır" filan ısrar ediyor. bu da demiş ki "sizin de dişleriniz yamuk, kötü görünüyor ben size bir şey diyor muyum" ksksj kadın çok bozulmuş tabi :D

Diğer yorumlara katılıyorum ben de görünüşünden vurmaya çalışırım

ya benim abimin eşinin yöntemi bu jshs abimin eşi çok beyaz tenli ve cilt hassasiyeti mevcut. o dönem de ebeveynlerinin ikisi de kanser, canı çok sıkılıyor, haklı olarak gergin de. yüzünde belli belirsiz stresten bir şeyler oluşmuştu. bir kozmetik firmasına girmiş. parfüm bakarken görevli kadın durup dururken "cildinizde lekelenmeler mevcut, size bir ürün tavsiye edelim" demiş, bizimki de teşekkür ederek geri çevirmiş. çünkü tıbbi yardım alıyor zaten. ama kadın ısrarcı, kadın belasını arıyor dksj demiş ki "ama çok kötü duruyor, bu ürün rahatlatır" filan ısrar ediyor. bu da demiş ki "sizin de dişleriniz yamuk, kötü görünüyor ben size bir şey diyor muyum" ksksj kadın çok bozulmuş tabi :D
iyi demis. gercekten bu insanlar durup dururken moralini bozabiliyor ya. hic aklina gelmeyen seyleri dile getirip ustelik. yardimci olmak bu degil. terbiyesizlik. oh olmus. abinin esine saygilar uhuh

Geri