üzücü yaahhhhh Xd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya benim abimin eşinin yöntemi bu jshs abimin eşi çok beyaz tenli ve cilt hassasiyeti mevcut. o dönem de ebeveynlerinin ikisi de kanser, canı çok sıkılıyor, haklı olarak gergin de. yüzünde belli belirsiz stresten bir şeyler oluşmuştu. bir kozmetik firmasına girmiş. parfüm bakarken görevli kadın durup dururken "cildinizde lekelenmeler mevcut, size bir ürün tavsiye edelim" demiş, bizimki de teşekkür ederek geri çevirmiş. çünkü tıbbi yardım alıyor zaten. ama kadın ısrarcı, kadın belasını arıyor dksj demiş ki "ama çok kötü duruyor, bu ürün rahatlatır" filan ısrar ediyor. bu da demiş ki "sizin de dişleriniz yamuk, kötü görünüyor ben size bir şey diyor muyum" ksksj kadın çok bozulmuş tabihizli bir scan yaparim gozlerimle karsimdakini. gozume batan en belirgin cirkin ozelligini de ben ona soylerim
orn:
*senin de agzin egri
*senin de cali bacaklarin var
iyi demis. gercekten bu insanlar durup dururken moralini bozabiliyor ya. hic aklina gelmeyen seyleri dile getirip ustelik. yardimci olmak bu degil. terbiyesizlik. oh olmus. abinin esine saygilar uhuhya benim abimin eşinin yöntemi bu jshs abimin eşi çok beyaz tenli ve cilt hassasiyeti mevcut. o dönem de ebeveynlerinin ikisi de kanser, canı çok sıkılıyor, haklı olarak gergin de. yüzünde belli belirsiz stresten bir şeyler oluşmuştu. bir kozmetik firmasına girmiş. parfüm bakarken görevli kadın durup dururken "cildinizde lekelenmeler mevcut, size bir ürün tavsiye edelim" demiş, bizimki de teşekkür ederek geri çevirmiş. çünkü tıbbi yardım alıyor zaten. ama kadın ısrarcı, kadın belasını arıyor dksj demiş ki "ama çok kötü duruyor, bu ürün rahatlatır" filan ısrar ediyor. bu da demiş ki "sizin de dişleriniz yamuk, kötü görünüyor ben size bir şey diyor muyum" ksksj kadın çok bozulmuş tabi![]()