Birisi Sevgilinize Asılsa Ne yaparsınız ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü

Birisi Sevgilinize Asılsa Ne yaparsınız ?

• Bir kenara çekip konuşurum

Kullanılan: 6 10.9%
  • Ne asılıyorsun lan! derim

Kullanılan: 2 3.6%
  • Tenha bir yerde kafa göz dalarım :D

Kullanılan: 19 34.5%
  • Diger

Kullanılan: 28 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    55
Sevgilimin vereceği tepkiye bağlıdır bu yaklaşımım,ama kudururum orası ayrı.Bulunduğumuz ortama da bağlı olabilir tavrım ve sevgilimin o ortamda takılma şekline yani duruşuna bakarım.Her şeyden sonra ise bir kenara çekerim baktım naziklikten anlamıyor,o zaman eski usül girer devreye Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!

Saçını başını yolarım:dusun::pat:

döverim ya ne yapcam , çok güzel asılıyorsunuz beyfendi tebrik ederim mi diyecem :D

asılan kıza bişe demem ne dicem yüz verende suç ki vermiyosa benmkisi o zaman kızı şöle bi sallarım kendine gelsin diye :zuha:

Benden haberi olmadan böyle bir girişimi varsa eninde sonunda affederim ama beni bilip de bu girişime kalkışmışsa gazabım şiddetli olur.

Yolarıııım.

Tenha bir yerde ağzıyla burnunun yerini değiştiririm :D

"Gel sen kullan istersen canım, pek bi dibin düştü, bi kendine gel" derim herhalde. Ve tabi bi kaç şey daha. Söylettirmeyin işte :D

Asılabildiği kadar asılsın sorun değil.
Yanımdaki yüz verirse o zaman sıkıntı :)

once bisey yapmam sevgilim ne yapiyor diye gozlemlerim. Zaten adamsa benim bisey yapmama gerek yok haddini bildirir.
eger aksi olursa kiza bi bakis atarim, sevgilim olucagada hadi by derim. Hic gelemiyorum oyle seylere sinir etmesin béni ...

Asılan herzaman olur, önemli olan yanımdakinin tepkileri ben ona bakarım..

bilmiyom arkadaş ne desem boş o anki reaksiyonuma bakar.

Sevgılım oldugunu bıle bıle zaten asılıyorsa Ucuz kadına ne vurucam ne konusucam Allahından bulsun kevase .

Geri