Birisi Sevgilinize Asılsa Ne yaparsınız ?

Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü

Birisi Sevgilinize Asılsa Ne yaparsınız ?

• Bir kenara çekip konuşurum

Kullanılan: 6 10.9%
  • Ne asılıyorsun lan! derim

Kullanılan: 2 3.6%
  • Tenha bir yerde kafa göz dalarım :D

Kullanılan: 19 34.5%
  • Diger

Kullanılan: 28 50.9%

• Kullanılan toplam oy
    55
(Dedi ve kafa göz daldı :D )

Ben koluma taktigim erkegi kendime yakismayacak davranislarla rezil etmem, vezir ederim. Bir beraberlige sahit oldugu halde boyle bir davranis sergiliyorsa bize de gülüp geçmek düşer kardişiiiimmm :p

Kafayı kodummu oturturum :D başkaları gibi sen kimsin demem:D

asılsın karşılığını alır.

cesaret edemez :) kimse de cesaret edemedi yani şu zamana kadar

Sevgilimizden eminsek, gerisi sorun değil.

Konuşurum laf atanla. Neden laf atıyorsunuz derim . Bu çağ dışı hareket yakışıyor mu hiç size derim ? Ayıp bence yapmamalısınız bir daha derim . Ohoo daha neler derim .

şaşırdınız değil mi :D şaka şaka :)

Tabi ki kendime yakışanı yapıp çekerim emaneti ince bağırsağına sokarım kelebeği.

Konuşurum laf atanla. Neden laf atıyorsunuz derim . Bu çağ dışı hareket yakışıyor mu hiç size derim ? Ayıp bence yapmamalısınız bir daha derim . Ohoo daha neler derim .

şaşırdınız değil mi :D şaka şaka :)

Tabi ki kendime yakışanı yapıp çekerim emaneti ince bağırsağına sokarım kelebeği.

Ayy ne kadar da şiddet yanlısı bir erkek:nee:

Ben çıldırırım ama asılanda daha çok asılınanın tepkisine bakmak ve iyi analiz etmek gerekiyormuş. Yoksa asılan asılsın aslında çok da dert etmemek lazım. Sevgiliniz ağzının payını vermiyorsa işte o zaman sıkıntı ;d

Sevgilimin başka erkekler tarafından arzulanması beni heyecanlandırır.

"Hey, bayım. Pardon ama siz ne yaptığınızın farkında mısınız? Bu hanım benim sevgilim beyefendi bilmem farkında mısınız? Hiç hoş değildi bu tavrınız ve siz çok kaba bir bireysiniz. Lütfen bizi yanlız bırakır mısınız? "

Derim.

Beyefendi neden böyle bir hareket yapma gereği duydunuz ?Sizce hoş muydu bu yaptığınız hareket ? bir bayana böyle alanen asılmaya utanmıyor musunuz ?aynısını sizin karınıza yapsalar hoş olur mu ? derim ve ordan uzaklaşırım
Her şey konuşarak çözülebilir çünkü

Çünkü Allah da benim belamı versin , Bu zihniyet neymiş ya

Söyle ki , o anki durum ne yapmaya musatse onu yaparım. Musait olmayan bir yerdeysek 2 dak dısarıya çıksana sen derim baskalarını rahatsız etmeden dalarım.

Geri