Birinin sana aşık olduğunu kısa sürede nasıl anlayabilirsin?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü
Biz rahmetli amcam için hastalandığında endişelenirken, birinin de benim için (yola çıktığımızda) endişelendiğini fark ettiğimde anladım. O zamana kadar kardeşiz sanıyordum.

Ondan sonra ne sandiniz ismail bey?

ben bir şeyleri anlamaktan ziyade eyleme dökülmesi taraftarıyım. iyi ya da kötü konuşulması gerekiyor. o yüzden niyet okuması yapmıyorum, konuşmak isteyen konuşur.

aşık olduğunu anlamak çok abartı olur ama ilgisi anlaşılabiliyor.
ayrıca bir yöne dikkat etmek gerekirse, hayatınızla ve izinle ilgili meraklı oluyorlar.

İlgilenmek
Beğenmek
Sevmek
Aşk

Dereceleri var.

Kısa sürede anlayabilmek için alenen belli etmesi lazım. Haricinde anlamıyorum ben. Tabii erkekler doğaları gereği hareketleriyle belli etmeye meyilli, bu sebeple anlamak noktasında çok da güçlük çekmiyoruz.

hayret kimse üşenip üşenmemesi üzerine yorum yapmamış, halbuki anlamanın en kestirme yollarından biri budur. eğer bir kişi size veya sizinle ilgili bir şeye asla üşenmiyorsa, gece gündüz ya da yaz kış demeden içinden gelerek ve keyif alarak herhangi bir konuda yanınızda oluyorsa çok seviliyorsunuz demektir. gerçi başka amaçlar da taşıyor olabilir ama oralara girmeyelim şimdi... zaten aradaki fark anlaşılır.

İlgi..
Hiç gereği yokken ilgi.. ve sizinle fiziken iletişim halinde iken gözlerini kaçırması, sizin bulunduğunuz tarafa bile bakamaması...
Gibi şeyler.

ben anlamıyorum…”ya senden hoşlanıyorsam gerçekten” demişti biri en son, inanmam demiştim. keşke inanmasaydım o ayrı da. direkt konuşulmadığı sürece anlamı yok bu tür şeylerin. bulmaca mı çözcez. hoşlanıyorsan söyle….

Bir silkeleyip öyle söylemeleri lazım. Yanlış anlıyorum diye düşünebiliyorum bazen…

ben anlamıyorum ya çıkma teklifi geri gelsin

Geri