Birinin sana aşık olduğunu kısa sürede nasıl anlayabilirsin?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü

Birinin sana aşık olduğunu kısa sürede nasıl anlaya bilirsin?​

Hep seni görmek ister konusmak ister Hep Senle olmak ister Hep irtibatta olur herseyini bilir Yani Kisa özet ilgileniyorsa vardir bir isik bence

en kısası ne
acaba ne diyen olabilir
neden olmasın
ne yapacak
alacak bir papatya
sapına kadar gidecek işte

Bunun da standardı yok yaşa göre değişiyor. Ben 12 yaşındayken Linda diye bi kız vardı yakalamacık oynardık bu cadı benim okul formamın cebine yapışır kopartırdı her gün annem dikmekten artık bıkmıştı. Beni ittirir dövecek gibi üstüme yürürdü ben nefret ettiğini düşünüyordum sonradan ilk aşkı olduğunu öğrendim. O yaşlarda demek ki aşkın tarifi böyleymiş anlamadım.

17-18’de gençlik , fişek gibi zamanlar gençliğin bile yetiyor.

20-25...... ve derken. Seni Linda gibi kovalamak isteyen kadın sayısı da azalıyor : )
Anlamak için zorlanmıyorsun karşındaki de büyüyor. Anlatıyor..

ay ben yoruluyorum ya öyle anlamaya çalışmalar falan... direkt soruyorum ; beni seviyor musuuun?

Gerçekten en yeteneksiz olduğum konu budur.
Asla anlamıyorum, hatta hemen belli ediyorum.

İlgisi olduğunu anlamak kolay ama aşık olduğunu anlamak zor. Kendisi ifade edene dek anlamak pek de mümkün değil. En azından ben anlamıyorum.

Hic anlamam. Hatta beni seven cocugun, arkadasima yanasmak icin benimle konustugunu saniyordum :D

gözleri gülüyor abi, yanında kahkaha attığında anlıyorsun.
üşüdün mü diyor yanağına elini tutup kontrol ediyor.
bu kadın beni seviyor, bana vakit ayırıyor diyorsun.
ve geriye sadece onu pişman etmemek kalıyor.

lahmacuna limon sıkmadığımı fark ettiğinde... pek kısa olmuyor :(

Bana üş dakikadan fazla tahammül ediyorsa kesin aşıktır...

Anlamasına anlarım fakat bunun bir taktiği bulunmuyor çünkü tamamen iyi bir gözlemci olmak ve insan psikolojiisini tanımakla alakalıdır.
Karşınızdaki insan bazen size çok ters davranıyorsa aslında ilgisi olup da bu ilişkinin başlama ihtimali olmayacağının bilincinde birisi olabilir.
Kısacası kişiye ve koşullara göre değişir.

Hiç anlamıyorum. Sevdiklerini de sevmediklerini de aptal miyim neyim Allahım ben

Yalniz ask konularinda sevmiyorum su gizemi,bulmaca cözmeyi falan.Net ol kardesim..bu ne ya?
Niye yoruyosun?

Hic unutmuyorum lisedeyim o zaman, Nail diye bir cocuk vardi.
Cocugun yanimdaki tavirlari bi garip böyle.Yanimda hic konusmuyo felan.Yoksa cok geveze biriydi.Yüzüme uzun uzun bakiyor.
Allahim bunun bi derdi var.Hasta mi ki falan?
Ailesinde sorun mu var acaba söylemek acilmak istio da utaniyo mu falan?
Hemen patolojik altruizmim nüks etti anlayacaginiz.
Neyse..bu bi gün derste elime dokunmaz mi?
Allahim bi ciglik attim.Hazirliksizdim cünki.
Korktum ln resmen.
O zaman anladim bunun derdi baska.
Travma ya böyle insanlar.
Acik acik söyle.
Anlamak icin caba serfetmem ya.Zaman kaybi.

Çoğu insan için duygularını açıkça ifade etmek o kadar da kolay değildir. Özellikle kendine güveni olan insanlar için bu durum daha zor maalesef. Çoğu insan, öz güveni yüksek olan kişilerin daha kolay adım atabileceğini düşünür oysaki hiç de öyle değildir çünkü reddedilme psikolojisi her insanın elini kolunu bağlar.

Erkek kendinden emindir ama ya karşı tarafı doğru anlayamamış ve biraz samimi tavırlardan başka anlamlar çıkartmışsa ne olacak?
Bu yüzden düzeyli bir şekilde kadın atım atarsa daha sağlıklı olur fakat bizim toplumumuzda bu durum hiç hoş karşılanmadığı ve kadınlara bir takım yakıştırmalar yapıldığı için maalesef ilgi de duysalar belli edemiyorlar. Erkek de "varsa bir şey belli eder nasılsa" derken zaman akıp geçiyor.

Geri