Birini unuttuğunuzu nasıl anlarsınız?

Konu sahibi son olarak 1429 gün önce görüldü
Babam, amcam, abim ve babaannem şehirler arası yolculuk yapıyorlar yıllar önce. Mola vermişler bir yerde. İşte dinlenmişler, ondan sonra gidecekleri yere varmak amacıyla yola koyulmuşlar. Bu arada babam, banaanneme bir şey anlatıyor. Cevap yok. Geriye dönüp arabanın arkasına bakmış ki amcamla abim oturuyor ama babaannem yok. Rahmetli amcam down sendromluydu. Sevimliliğini sevdiğim. Babam amcama demiş "Zafer, annem nerede?" Amcam eğilip koltukların arasına, bagajın açık kısmına falan bakıyormuş :D Abim de 5 yaşında falan "babaannemi orada bıraktık" diye gayet sakin açıklamış asdjklş Ay koca kadını mola yerinde unutmuşlar. Sizi bilmem ama babam birisini unuttuğunu o kişi cevap vermeyince anlıyor. Demek ki, cevaplardan biri bu olabilir :sırıt: Muhtemelen siz bunu sormadınız ama neyse. Günaydın.

Bazen rehberime bakıyorum ulan bu kim diyorum çok çabuk unutabiliyorum :D

kuş sesini duyuyosan artık
Güneş falan parlıyorsa
Yada yağan kar lapa lapa yüzüne vuruyorsa
Geçmiş olsun cağnım

Mesela ira'yı unutmuşum önceden gördüğümde selam veriyordum
Merhaba ira nasılsın :D

Larien sesli güldüm :D

unuttuğunuzu anlayamazsınız çünkü unuttuğunu anladıysanız aklınıza gelmiştir hatırlamış olursunuz unutunca unutursunuz aklınıza gelmez ya anlatamadım neyse bb

ibrahim-erkalla-mega-hafiza.jpg

Exodus bak unutmuşum mesela hatırladım :D
İyiyim sen nasılsın?

Hislerin, düşüncelerin gün geçtikçe ona karşı köreliyorsa artık unutuyorsundur. En uzun unutmam 3-4 yıl sürmüştü.

Yokluğu farkedilmiyorsa, fark edildiğin de içiniz de bir his uyandırmıyorsa unuttum demektir.

Adı geçince kalbimin atışı değişmiyorsa unutmuşumdur.

başka birini düşünürken, aynı anda su böreğine gülümseyerek baktığını fark edince:') çünkü aşk su böreğine gülümseyerek baktırır.

Geri