Birini unuttuğunuzu nasıl anlarsınız?

Konu sahibi son olarak 1428 gün önce görüldü
Birini unuttuğunuzu nasıl anlarsınız?

Ben O'nun için ağladığım bir şarkıda anladım, artık hissiz bir şekilde dinliyordum.

içimizdekilerin yerini soğukluk ve hissizlik aldığı zaman

Chrome'da ilk 8 sayfamdan biri onun insta profili olmadığında.

Dusunmedigim zmn

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o "evet saat 15:51 patlatın şampanyaları çünkü an itibariyle kendisini unuttum" şeklinde yaşayabileceğin bir aydınlanma anı değil. benim açımdan artık "şöyle davransaydım nasıl olurdu, acaba böyle diyerek ne kastetti, nerede yanlış yaptım da durum bu hâle geldi, bu hareketinin anlamı neydi acaba" gibi yıpratıcı sorulara cevap aramaktan vazgeçmek, şarkıların artık üzmemesi, çok kalp kıran stalku bırakmak. :p kafada ve kalpte de tamamen bitirince -tamamen bitirebilmek önemli- yeni birine şans vermek. geçmiş olsun, kurtuldun. umarım çok uzun sürmemiştir.

Aklınıza dahi gelmiyorsa, ona dair hiç bir şey hatırlamıyorsanız. Unutmuşsunuzdur.

Unutmak diye bisey yoktur, üstünü örtersiniz bazi yasananlarin ama akliniza bir sarkiyla dahi düstüğü anlar mutlaka olur, olacaktir. Unutmayi/hissizlesmek olarak tabir etmek daha doğru olur.

Hatırlatıldığı zaman.

Sabah uyandığımda aklıma gelmiyo ise telefona mesaj atmış mı diye bakmıyo isem mesaj attığında sırıtıp, atmadığında canım sıkılmıyo ise :aeg:<= bu ne arkaş sinirlerim bozuldu cümlemi tamamlayamicim galiba. Ay ben gidiyom :kaç:

Bu konuyu görünce anladım mesela.

Hatırlamayı tetikleyen anılarınızı bir bir anımsamamaya başladıysan zorlasanız da detaylar kaybolmuş oluyor.
"Siluet" gibi, unutmamak için çok uğraşsam da hatıralar manasızlaşıyor.

Iyi bi iz birakanlari genelde unutmam, hatirladikca iyi seyler temenni ederim hayatlarina dair.

Unutmak değilde, ben sevdiğim biri ile yolları ayırma kararı aldıysam yada böyle bir karar alındıysa, herkesleştiririm olur biter.

Gördüğümde herhangi birşey hissetmiyorsan tertemiz unutmuşsun..

onun için dua etmeyi bıraktığım zaman

Hatırlamayınca ya da zor hatırlayınca.. O kadar gitmiştir aklınızdan..

Baska birine gönlün kayar gibi olduysa unutmussundur.
Kesin bilgi.

Geri